Έφτιαξαν το trailer του GTA 6 στο Minecraft! (BINTEO)

Και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει
30 Δεκεμβρίου 2023 11:02
Έφτιαξαν το trailer του GTA 6 στο Minecraft! (BINTEO)

Έχουν περάσει περίπου 3 εβδομάδες από τη στιγμή που η Rockstar Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer του GTA 6 και ακόμη η gaming κοινότητα δεν έχει σταματήσει να ασχολείται μαζί του!

Συγκεκριμένα, πέρα από τον αριθμό των προβολών που συνεχίζει να αυξάνεται εντυπωσιακά και τα κρυμμένα μυστικά στα πλάνα του που πλέον έχουν σε μεγάλο βαθμό ανακαλυφθεί, οι fans έχουν αρχίσει τώρα και τις δικές τους δημιουργίες. Μεταξύ άλλων λοιπόν, viral έγινε τις τελευταίες ώρες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter) ένα βίντεο από τον χρήστη ‘EvilGame’, ο οποίος δημιούργησε εκ νέου ολόκληρο το trailer του GTA 6 εντός του Minecraft!

Από την παραλία της Vice City, τα κλαμπ και τα σύντομα τύπου TikTok βίντεο, η δημιουργία του ‘EvilGame’ τα έχει όλα! Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια περισσεύουν, οπότε απλά σας αφήνουμε να απολαύσετε το trailer του GTA 6 για άλλη μια φορά, όπως δεν το έχετε ξαναδεί…

Το trailer του GTA 6 στο Minecraft:

Τα τρία Guinness World Records που κατέκτησε σε 24 ώρες το GTA 6:

Το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το πιο δημοφιλές gaming reveal trailer στο YouTube για τις πρώτες 24 ώρες, με 90,421,491 views.

Το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το gaming trailer με τα περισσότερα likes όλων των εποχών στο YouTube, με 8.9 εκατομμύρια likes μόνο στις πρώτες 24 ώρες.

Εκτός της gaming σφαίρας, το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το πιο επιτυχημένο βίντεο όλων των εποχών στην ιστορία του YouTube όσον αφορά τις πρώτες 24 ώρες (εξαιρούνται τα βίντεο κλιπ τραγουδιών).


Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.