“Έπεσε“ εντελώς το Epic Games Store - Τι δηλώνει η Epic για τα προβλήματα (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Όλες οι υπηρεσίες του είναι “κάτω“ εδώ και αρκετή ώρα
29 Δεκεμβρίου 2023 01:01
“Έπεσε“ εντελώς το Epic Games Store - Τι δηλώνει η Epic για τα προβλήματα (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Ύστερα από ενημέρωση της Epic Games μέσα από το X, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, τα προβλήματα σύνδεση στις υπηρεσίες του Epic Games Store είχαν αρχίσει να διορθώνονται. Η εταιρία ανέφερε τα εξής: "Γεια σε όλους κάναμε κάποιες βελτιώσεις για να διορθώσουμε το πρόβλημα και οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν και πάλι. Θα συνεχίσουμε να επιβλέπουμε την κατάσταση. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας όσο διορθώναμε το πρόβλημα.


[ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ]

Εδώ και αρκετή ώρα φαίνεται πως οι υπηρεσίες της Epic Games συμπεριλαμβανομένου του Epic Games Store αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σύνδεσης καθώς έχουν "πέσει" σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με το DownDetector.com οι αναφορές ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22:52 ώρα Ελλάδος και όσο περνούσε η ώρα οι αναφορές πληθαίνανε για ότι το Epic Games Store ήταν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να κορυφωθούν οι αναφορές σε πάνω από 1.600 στην εν λόγω ιστοσελίδα, πριν από περίπου 20 λεπτά. 

Ως ακόλουθο προκλήθηκε πανικός ειδικά στους παίκτες του Fortnite που είτε έπαιζαν εκείνη την ώρα, είτε επιχείρησαν να ανοίξουν το διάσημο battle royal αλλά χωρίς τύχη. Και αυτό διότι οι χρήστες δεν μπορούν καν να κάνουν log in, δηλαδή να συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Επίσης, δεν μπορεί κανείς να ανοίξει καν τα παιχνίδια που έχει στον κατάλογό του στο Epic Games Store για όσο το ψηφιακό κατάστημα αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα

Από την πλευρά της, η Epic Games αναγνώρισε το πρόβλημα και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στο X (πρώην Twitter) λέγοντας τα εξής: "Έχουμε λάβει υπόψιν τις αναφορές ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Epic Games Store και αυτή τη στιγμή διερευνούμε το θέμα. Θα υπάρξει ενημέρωση όταν υπάρξουν νεότερα."

 

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε, επομένως μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.