Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Fallout London που έφτιαξαν fans!

Για εκείνους που θέλουν λίγη ακόμη Fallout δόση
26 Δεκεμβρίου 2023 08:10
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Fallout London που έφτιαξαν fans!

Τι κι αν το Fallout 76 συνεχίζει να εμπλουτίζεται; Εδώ και χρόνια κάποιοι fans της σειράς φτιάχνουν το δικό τους mod ονόματι Fallout London για το Fallout 4 που ουσιαστικά είναι ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό και πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Πρόκειται για ένα mod που είχαν ξεκινήσει fans της σειράς το 2019 και αφορά αποκλειστικά την PC έκδοση του Fallout 4. Ωστόσο, μιλάμε για ένα ολοκληρωτικό overhaul, αφού λαμβάνει χώρα σε μία νέα περιοχή που είναι το ίδιο μεγάλη με τον βασικό χάρτη που είχα φτιάξει η Bethesda για το παιχνίδι της, ενώ παράλληλα προστέθηκαν νέοι εχθροί, bosses και factions. Φυσικά, όπως προδίδει και το όνομα του mod, η περιοχή αυτή δεν είναι άλλη από το Λονδίνο.

Η Team Folon που είναι υπεύθυνη για το Fallout London ανέβασε ένα νέο βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, το οποίο διαρκεί σχεδόν 13 λεπτά και θέλει να σας εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του mod. Παράλληλα αποκάλυψε ότι το London θα μπορείτε να το κατεβάσετε στις 23 Απριλίου του 2024.

Το Fallout: London λαμβάνει χώρα το 2237, κάτι που σημαίνει ότι τα γεγονότα τοποθετούνται μεταξύ του Fallout 1 και του Fallout 2, και παρουσιάζει τις επιπτώσεις του μεγάλου πολέμου σε ανεξερεύνητα μέρη του σύμπαντος του franchise. Σε αυτό το παιχνίδι θα αναλάβετε το ρόλο ενός Wayfarer και θα μπορείτε να εξερευνήσετε την προπολεμική ευρωπαϊκή ιστορία και τις επιπτώσεις που είχαν οι ‘Πόλεμοι των Πόρων’ στην ταξικά δομημένη κοινωνία της προπολεμικής Βρετανίας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.

Tags: