Το 6ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας!

Κόστιζε κανονικά 59.99 ευρώ!
24 Δεκεμβρίου 2023 18:14
Το 6ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας!

Η Epic Games συνεχίζει να μοιράζει δωρεάν παιχνίδια για τα Χριστούγεννα και εδώ και λίγες ημέρες προσφέρει καθημερινά τίτλους. Έτσι, από τώρα και για 24 ώρες, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας! Αξίζει να αναφέρουμε, ότι από τη στιγμή που θα το προσθέσετε στον λογαριασμό σας, θα είναι δικό σας για πάντα.

Ο λόγος γίνεται για το Ghostwire: Tokyo, ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πρώτα για το PlayStation 5 και ύστερα έγινε διαθέσιμο και στο PC. Πρόκειται για ένα πρώτου προσώπου που έρχεται από την Tango Gameworks, την γνωστή ομάδα πίσω από τα The Evil Within, φυσικά με publisher την Bethesda.

Στο Ghostwire: Tokyo η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας βρίσκεται υπό τον έλεγχο φονικών υπερφυσικών δυνάμεων, εξαιτίας του επικίνδυνου μυστικιστή γνωστού ως Hannya, ο οποίος έχει εξαφανίσει μέσα σε μια στιγμή όλο τον πληθυσμό της πόλης. Οι παίκτες, λοιπόν, θα πρέπει να συνεργαστούν με μια ισχυρή οντότητα, στην αποστολή τους για εκδίκηση και το πλαίσιο αυτό θα χρησιμοποιούμουν ένα μεγάλο οπλοστάσιο μοναδικών ικανοτήτων, για να αποκαλύψουν την σκοτεινή αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση αυτή.

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Ghostwire: Tokyo πατώντας εδώ.

Το παιχνίδι θα βρίσκεται δωρεάν μέχρι αύριο, Δευτέρα στις 18:00 ώρα Ελλάδος, οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε και να το κατεβάσετε!

Ο Γιώργος Πρίτσκας, ο οποίος είχε επιμεληθεί το review του παιχνιδιού, είχε πει μεταξύ άλλων:

“Όπως ακριβώς και η πόλη του, το Ghostwire: Tokyo είναι ένα μίγμα από μοντέρνα και παλιά στοιχεία. Οι αδυναμίες του είναι πολλές και σημαντικές, τόσο στον βαρετό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τον ανοικτό του κόσμο όσο και στο αρκετά ρηχό action κομμάτι του. Ωστόσο, διαθέτει και μια μοναδική προσωπικότητα που χτίζεται από την πιστή και αληθοφανή απεικόνιση του Tokyo, την pulp προσέγγιση του μεταφυσικού και την ευαισθησία με την οποία πλάθει τις δικές του ιστορίες φαντασμάτων. Είναι μια αλλόκοτα μελαγχολική, ιαπωνική εκδοχή των ghostbusters και, ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο. Ως μια πολύ αντιφατική εμπειρία, είναι αρκετά αυτά που θα πρέπει να παραβλέψετε για να απολαύστε τις πετυχημένες πτυχές του, ωστόσο, αν τα καταφέρετε, νομίζω, έχει κάτι αξιόλογο να σας προσφέρει.”

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το review μας για το Ghostwire: Tokyo πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.