James McCaffrey: Έφυγε από τη ζωή η φωνή του Max Payne και του Alex Casey από το Alan Wake 2

Σε ηλικία 65 ετών
18 Δεκεμβρίου 2023 17:39
James McCaffrey: Έφυγε από τη ζωή η φωνή του Max Payne και του Alex Casey από το Alan Wake 2

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια πολύ δυσάρεστη είδηση πριν από λίγα λεπτά, που αναφέρει ότι ο James McCaffrey έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο James McCaffrey είναι από τους πολύ γνωστούς voice actors και ηθοποιούς στη βιομηχανία των παιχνιδιών, αφού έχει δανείσει τη φωνή του σε εμβληματικούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε παιχνίδια της Remedy Entertainment. Αναλυτικότερα, ο McCaffrey ήταν η φωνή του Max Payne, του Alex Casey στο Alan Wake 2, καθώς και του Zachariah Trench στο Control.

Την είδηση του θανάτου του έφερε αρχικά στη δημοσιότητα το TMZ, το οποίο έλαβε μια επιστολή από έναν εκπρόσωπό του που επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με πολλαπλό μυέλωμα, έναν τύπο καρκίνου του μυελού των οστών. Ο McCaffrey πέθανε την Κυριακή.

Ο εκπρόσωπος του McCaffrey είπε στο TMZ: "Ο McCaffrey είχε μια επιτυχημένη καριέρα 35 χρόνια στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο".

Εκτός από τα παιχνίδια της Remedy, ο McCaffrey είχε εμφανιστεί και στα Rescue Me για 55 επεισόδια, αλλά και στα Beautiful People, As The World Turns και Swift Justice. Η Remedy μόλις αποχαιρέτησε τον επί χρόνια συνεργάτη της με ένα post στο X και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Και η Rockstar Games αποχαιρέτησε τον συνεργάτη της, αφού εκείνη είχε δημιουργήσει το Max Payne 3.

Ο James McCaffrey είχε δώσει τη φωνή του και στο Alone in the Dark, ενώ συμμετείχε και σε άλλα projects όπως τα Last Call, Broken English, Area 51, The Orphan Killer, Revenge, Montauk κ.α.