Η Ubisoft “εξαφάνισε” το The Crew από όλα τα καταστήματα – Τίτλοι τέλους για το παιχνίδι

Δε θα μπορείτε να παίξετε από τον Απρίλιο του 2024
14 Δεκεμβρίου 2023 23:39
Η Ubisoft “εξαφάνισε” το The Crew από όλα τα καταστήματα – Τίτλοι τέλους για το παιχνίδι

Η Ubisoft αφαίρεσε από όλα τα ψηφιακά καταστήματα το πρώτο The Crew, το γνωστό και αρκετά επιτυχημένο racing παιχνίδι της. Ο λόγος φαίνεται ότι ήταν η πρόσφατη κυκλοφορία του 3ου μέρους της σειράς, του The Crew: Motorfest.

Η είδηση έρχεται μέσα από το γνωστό forum, ResetEra, όπου ένας χρήστης δημοσίευσε μια φωτογραφία από το Steam που έλεγε ότι το The Crew δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο κατάστημα.

Στη συνέχεια, κάτω από αυτές τις πληροφορίες, η Valve έλεγε ότι όλες οι εκδόσεις, αλλά και το έξτρα περιεχόμενο του παιχνιδιού δεν είναι πλέον προσβάσιμα για αγορά και το παιχνίδι θα παραμείνει ενεργό μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2024, για όσους το έχουν αγοράσει ήδη. Μετά από αυτή την ημέρα, οι servers θα κλείσουν, κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι θα κλείσει οριστικά.

Επίσης, οι χρήστες τους Resetera έψαξαν και στα ηλεκτρονικά καταστήματα των PlayStation και Xbox και διαπίστωσαν ότι η Ubisoft έχει αφαιρέσει το παιχνίδι και από εκεί. Η Ubisoft δεν έχει απαντήσει ακόμα σε αυτά τα σχόλια, αλλά πρόσφατα είχε δηλώσει ότι θα κλείσει όλες τις υπηρεσίες σε 10 ακόμα παιχνίδια της, οπότε φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να κλείσει και το The Crew.

Αυτά τα παιχνίδια είναι τα εξής:

  1. Assassin’s Creed II – Xbox 360
  2. Assassin’s Creed Brotherhood – MAC
  3. Assassin’s Creed Liberation HD – PlayStation 3, Xbox 360
  4. Assassin’s Creed Revelations – PC
  5. Ghost Recon Future Soldier – PC
  6. Heroes of Might and Magic VI – PC
  7. NCIS – PC
  8. R.U.S.E – PC
  9. Splinter Cell: Conviction – Xbox 360
  10. Trials Evolution – PC

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.