O Kojima θα μας τρελάνει: Βρήκανε στοιχεία Silent Hills στο trailer του OD

Δείτε φωτογραφίες που “άναψαν φωτιές” στην κοινότητα
11 Δεκεμβρίου 2023 18:25
O Kojima θα μας τρελάνει: Βρήκανε στοιχεία Silent Hills στο trailer του OD

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023, ο Hideo Kojima βρέθηκε στη σκηνή του Geoff Keighley για να παρουσιάσει το νέο του horror παιχνίδι που έρχεται σε συνεργασία με την Microsoft. Αυτό ονομάζεται OD και παρόλο που είδαμε ένα πρώτο δείγμα, ο διάσημος δημιουργός δεν αποκάλυψε πολλά στους παίκτες.

Εκ πρώτης όψεως, το trailer του OD δεν παρουσιάζει και τόσα πολλά, αφού παρουσιάζει μόνο κάποια πρόσωπα να μιλάνε, αφήνοντας πολύ λίγες πληροφορίες στους παίκτες. Παρόλο που ακόμα δε γνωρίζουμε ακριβώς τι παιχνίδι θα είναι το OD, οι fans του Hideo Kojima είπαν να αναλύσουν frame by frame το βίντεο που είδαμε στα The Game Awards, και ανακάλυψαν “κάτι” που κανείς δεν μπορούσε να παρατηρήσει.

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες παρακάτω, κατά τη διάρκεια του βίντεο και ενώ οι χαρακτήρες μιλάνε, ο Kojima έχει τοποθετήσει πολύ προσεκτικά πέντε γράμματα μέσα στο στόμα τους! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο διάσημος game designer τοποθέτησε μικρά γράμματα σε σκούρο χρώμα μέσα στο στόμα των χαρακτήρων, που όταν τα βάλει κάποιος στη σωστή σειρά, τότε θα δει ότι αναγράφεται η λέξη “ATAMI”.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί άλλα γράμματα στο trailer, και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ΑΤΑΜΙ είναι μια πραγματική πόλη που βρίσκεται στην Shizuoka. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, καθώς εδώ και καιρό εικάζεται από πολλούς ότι είναι και η τοποθεσία που βασίζονται τα Silent Hill, με περαιτέρω στοιχεία να δηλώνουν ότι όταν γράψει κάποιος τη λέξη Shizuoka στα Ιαπωνικά, τότε μεταφράζεται και ως Silent Hill.

Δείτε φωτογραφίες:

Επίσης, πολλοί έχουν αναλύσει μέχρι και την πόρτα που βγήκε ο Hideo Kojima στα The Game Awards και λένε ότι είναι σχεδόν ίδια με την περίφημη πόρτα του P.T.

Δείτε βίντεο παρακάτω:

Ο Kojima ισχυρίζεται πως προσπαθεί να χτίσει μια νέα μορφή ψυχαγωγίας με το OD. To OD, που μοιάζει σαν το νέο PT του Kojima, είναι μια horror εμπειρία που αναπτύσσεται σε συνεργασία με έναν θρυλικό σκηνοθέτη που ειδικεύεται στο είδος. Συγκεκριμένα, η Kojima Productions έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη του Get Out, τον Jordan Peele.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα άλλο σχετικά με αυτό το παιχνίδι, αλλά φαίνεται πως οι παίκτες πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ Silent Hills, P.T. και OD. Εσείς τι πιστεύετε;