GTA 6: Ο πραγματικός “Joker” της Φλόριντα ζητάει από τη Rockstar αποζημίωση εκατομμυρίων!

«Πήραν τη ζωή μου»
09 Δεκεμβρίου 2023 23:18
GTA 6: Ο πραγματικός “Joker” της Φλόριντα ζητάει από τη Rockstar αποζημίωση εκατομμυρίων!

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες πτυχές του πρώτου trailer του GTA 6 ήταν οι πραγματικές ειδήσεις, τα πραγματικά γεγονότα και οι πραγματικοί άνθρωποι που σατιρίζει.

Μεταξύ άλλων, σε ένα πλάνο βλέπουμε έναν χαρακτήρα που έχει συλλάβει η αστυνομία της Vice City, ο οποίος μοιάζει παρά πολύ με τον πραγματικό “Joker” της Φλόριντα. Πρόκειται για έναν άντρα που είχε γίνει viral το 2017, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία του Μαϊάμι και όλοι έμειναν άναυδοι με τα τατουάζ που είχε στο πρόσωπό του, μεταξύ των οποίων και το χαμόγελο του Joker.

Ο Lawrence "Florida Joker" Sullivan είχε σχολιάσει αμέσως το trailer στο TikTok, λέγοντας πως ο χαρακτήρας ήταν εμπνευσμένος από αυτόν και καλώντας τη Rockstar να μιλήσουνε. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές αν είχε θέμα με την εταιρία για τη χρήση της φυσιογνωμίας του χωρίς την άδειά του ή αν απηύθυνε πρόσκληση για κάποια συνεργασία.

Εν τέλει, μάλλον το πρώτο σενάριο ήταν το πιθανότερο, αφού σε ένα επόμενο TikTok βίντεο, ο Sullivan ανέβασε τους τόνους, ζητώντας αποζημίωση εκατομμυρίων!

Όλοι λένε ότι έχω παραισθήσεις. Ότι δεν είμαι ο Τζόκερ από το GTA 6. Είστε όλοι σας χαμένοι. Αυτός είμαι εγώ. Εγώ είμαι.

Πρέπει να μιλήσουμε, GTA. Πρέπει να μιλήσουμε. Ή όχι, πρέπει να μου δώσεις ένα, δύο εκατομμύρια.

Ο Τζόκερ της Φλόριντα δεν τα σηκώνει αυτά. Πήρατε την εμφάνισή μου, πήρατε τη ζωή μου.

@lawrence.sullivan0 #gta6 #gta6new #gtaonline #gta6joker #florida #maimijoker #gta6 #floridajoker #miami #305 #727 #gta6trailer #thejoker #facetattoos #jokersmile #dc #fyp #joker ♬ original sound - Lawrence Sullivan

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η Rockstar  έχει ένα τεράστιο ιστορικό δικαστικών υποθέσεων από άτομα που δεν παίρνουν και τόσο καλά τη σάτιρα.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η υπόθεση της Lindsay Lohan, η οποία θεωρούσε πως αποτελεί την έμπνευση για το χαρακτηριστικό ‘Bikini Girl’ του GTA V. Η σταρ του Hollywood, παρόλο που είχε σίγουρα καλούς δικηγόρους, πήγε την βρετανική ομάδα ανάπτυξης στα δικαστήρια, χωρίς όμως να εισπράττει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν λάβουμε υπόψη το δικαστικό προηγούμενο, τα πράγματα δεν μοιάζουν και πολύ καλά λοιπόν για τον  “Joker” από τη Φλόριντα…