GTA 6: Διαλύει απανωτά ρεκόρ όλων των εποχών το πρώτο trailer σε προβολές και likes

Σε τροχιά να σπάσει κι άλλα ρεκόρ μόλις συμπληρώσει ένα 24ωρο
05 Δεκεμβρίου 2023 08:38
GTA 6: Διαλύει απανωτά ρεκόρ όλων των εποχών το πρώτο trailer σε προβολές και likes

Το περιμέναμε ότι η κυκλοφορία του πρώτου trailer του Grand Theft Auto 6 θα ήταν σαρωτική πέρα από κάθε φαντασία και πράγματι η δύναμη του franchise της Rockstar Games αποδεικνύεται και στα νούμερα που έκανε μέσα σε μερικές ώρες. Πάμε να δούμε χωρίς καθυστερήσεις τα ρεκόρ προβολών και likes που έσπασε μέχρι την ώρα γραφής αυτού του άρθρου. 

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer του GTA VI μέσα σε μόλις τρεις ώρες ξεπέρασε τα 23 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και βρίσκεται σε τροχιά να σπάσει το ρεκόρ προβολών μέσα σε 24 ώρες όχι απλά για ένα trailer παιχνιδιού ή ταινίας, αλλά για βίντεο γενικότερα στην πλατφόρμα. Στο στόχαστρό του είναι το βίντεοκλιπ του κομματιού "Butter" του συγκροτήματος BTS, το οποίο σε 24 ώρες είχε σημειώσει 108 εκατομμύρα προβολές. 

Ήταν χαρακτηριστικό του ότι και ο μετρητής των προβολών του YouTube είχε "κλατάρει" τις πρώτες ώρες αφού έδειχνε περίπου 3.3 εκατ. like μέσα στις πρώτες ώρες, ενώ οι προβολές είχαν κολλήσει σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. 

Μέσα στις πρώτες 5 ώρες από την κυκλοφορία του, σημείωσε πάνω από 35 εκατομμύρια προβολές και 5 εκατομμύρια likes, όπως αναφέρουν διάφορες πηγές. 

Παράλληλα, έγινε το trailer με τα περισσότερα likes σε λιγότερο από 24 ώρες στο YouTube, διαλύοντας το ρεκόρ του Avengers: Infinity War με 4.1 εκατομμύρια likes, καθώς μέχρι τώρα μετράει 5.8 εκατομμύρια likes

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Rockstar αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα το "Trailer 1" από το πολυαναμενόμενο ραντεβού που είχε δώσει, προς απάντηση στους leakers που διέρρευσαν χθες το βράδυ προς ξημερώματα Τρίτης το trailer του. 

Μέχρι αυτήν την ώρα, το "Trailer 1" του GTA 6 μετράει πάνω από 42 εκατομμύρια προβολές στο επίσημο YouTube κανάλι της Rockstar Games μόνο, χωρίς να προσμετρώνται τα views σε social media πλατφόρμες όπως X (πρώην Twitter), Instagram, TikTok και Facebook.  

Το GTA 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025 στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S.