Η Ubisoft κυκλοφόρησε καταλάθος το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

Και μέσα σε λίγες ώρες το απέσυρε
29 Νοεμβρίου 2023 19:09
Η Ubisoft κυκλοφόρησε καταλάθος το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

Ένα περίεργο συμβάν έλαβε χώρα πριν μερικές ώρες, αφού η Ubisoft κυκλοφόρησε εκ παραδρομής το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί, μόνο και μόνο για να το αποσύρει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος έγινε διαθέσιμος για τους συνδρομητές της Ubisoft+ υπηρεσίας και οι πρώτες αντιδράσεις ήταν εξαιρετικά αρνητικές, αφού παρατηρήθηκαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα. Αφού το παιχνίδι αποσύρθηκε λοιπόν, ο γαλλικός κολοσσός το ανακοίνωσε και επίσημα, δηλώνοντας:

Λοιπόν, φαίνεται πως το μυστικό αποκαλύφθηκε, γαμώτο. Χρόνια πολλά για την 20η επέτειο του Beyond Good & Evil! Αν και ανυπομονούμε να σας δείξουμε αυτή την ειδική έκδοση, περισσότερα νέα θα έρθουν στις αρχές του 2024!

Μια πρώιμη development έκδοση του Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition κυκλοφόρησε πρόσφατα κατά λάθος σε κάποιους συνδρομητές του Ubisoft+. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια σύγχυση και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την κοινότητά μας ότι αυτή η έκδοση δεν είναι ενδεικτική του τελικού παιχνιδιού.

Καθώς γιορτάζουμε την 20η επέτειο του Beyond Good & Evil, η δέσμευσή μας να παραδώσουμε ένα παιχνίδι που να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των fans μας είναι ακλόνητη.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η επίσημη κυκλοφορία έχει οριστεί για τις αρχές του 2024 και είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα τιμά πραγματικά την κληρονομιά του πρωτότυπου παιχνιδιού. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας.

Για την ιστορία, μέσα από τη διαρροή μάθαμε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το project, όπως το ότι θα έχει βελτιωμένα γραφικά, σε 4K ανάλυση και 60FPS, βελτιωμένο ήχο και σύγχρονα controls, ένα νέο autosave σύστημα, υποστήριξη για cross-save, ένα νέο speedrun mode και achievements.