Έρχεται το The Last of Us 3; - Έδωσε νέα απάντηση η Naughty Dog

Παίρνει θέση ο Druckmann
28 Νοεμβρίου 2023 15:35
Έρχεται το The Last of Us 3; - Έδωσε νέα απάντηση η Naughty Dog

Το The Last of Us Part II κυκλοφόρησε το 2020, όντας το τελευταίο νέο παιχνίδι της Naughty Dog από τότε. Συγκεκριμένα, το λατρεμένο στούντιο του PlayStation έχει κυκλοφορήσει μόνο κάποια ports και remakes, όπως τα Uncharted: Legacy of Thieves Collection, The Last of Us Part I και The Last of Us Part II Remastered, αφήνοντας όλους τους fans να αναρωτιούνται πάνω σε τι δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια.

Για κάποιο καιρό το στούντιο αφιέρωνε πόρους και στο The Last of Us Factions -όπως το αποκαλούσε η κοινότητα-, ένα spin-off multiplayer παιχνίδι στο μεταποκαλυπτικό σύμπαν. Η μοίρα του είναι ωστόσο αβέβαιη, αφού είχε ακουστεί ότι μπήκε στον πάγο έπειτα από μια εσωτερική αξιολόγηση, με τον director του να επιβεβαιώνει μετά από καιρό εμμέσως πως το project παραμένει ενεργό.

Πέρα από το multiplayer The Last of Us παιχνίδι όμως, πάνω σε τι εργάζεται η Naughty Dog; Απάντηση στο ερώτημα αυτό πήραμε από μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε τώρα ο Neil Druckmann, πρόεδρος του στούντιο, στο Entertainment Weekly, με αφορμή το τηλεοπτικό σόου The Last of Us. Στο πλαίσιο αυτό ο Druckmann αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε νέα πληροφορία σχετικά με το multiplayer παιχνίδι. Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για το The Last of Us Part III, απάντησε:

Το The Last of Us είναι προφανώς ένας κόσμος που αγαπώ βαθιά και ξέρω ότι το στούντιο και οι fans μας αγαπούν επίσης, αλλά δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω αυτή τη στιγμή για το μέλλον της σειράς, πέρα από το ότι εστιάζουμε στο The Last of Us Part II Remastered.

Τέλος, ο Druckmann έκανε μια ενδιαφέρουσα επιβεβαίωση για το μέλλον της ομάδας γενικότερα, επιβεβαιώνοντας:

Έχουμε άλλα projects στα οποία δουλεύουμε στη Naughty Dog.

Ναι, καλά διαβάσατε, projects, με ‘s’. Αυτό σημαίνει πως πέρα από το multiplayer The Last of Us παιχνίδι και το The Last of Us Part II Remastered, η Naughty Dog δουλεύει πάνω σε περισσότερα από ένα παιχνίδια αυτή τη στιγμή που δεν ανήκουν στο The Last of Us σύμπαν. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες πως η ομάδα ετοιμάζει ένα νέο IP, ενώ ταυτόχρονα ακούγεται πως και η σειρά Uncharted πρόκειται να επιστρέψει. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μέσα στα projects που ετοιμάζει η Naughty Dog να συγκαταλέγονται και αυτά.