Το επόμενο The Division παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα

Προ των πυλών το Heartland
27 Νοεμβρίου 2023 15:20
Το επόμενο The Division παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα

Όπως όλα δείχνουν, η κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου της σειράς The Division βρίσκεται προ των πυλών. Ο λόγος γίνεται για το The Division: Heartland, ένα free-to-play spin-off των third-person action-shooters της Ubisoft.

Το παιχνίδι είχε πρωτοανακοινωθεί τον Μάιο του 2021 και αναπτύσσεται από την Red Storm Entertainment, για όλες τις κονσόλες και τους υπολογιστές. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζαμε πότε ακριβώς πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Εν τέλει, η αναμονή φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, αφού το παιχνίδι μόλις έλαβε ηλικιακή ταξινόμηση στην Ταιβάν. Ο αρμόδιος φορέας της εν λόγω χώρας έχει διαρρεύσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν τις κυκλοφορίες παιχνιδιών πριν την ώρα τους και το γεγονός πως ταξινόμησε το Heartland σημαίνει πως η κυκλοφορία του δεν απέχει πλέον πολύ. Συνήθως, η διαδικασία αυτή γίνεται λίγο πριν την διάθεση ενός παιχνιδιού, οπότε μέσα στους επόμενους μήνες, ίσως στις αρχές του 2024, μπορούμε κατά πάσα πιθανότητα να περιμένουμε το νέο Division.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το Heartland, το παιχνίδι θα φέρει στο προσκήνιο νέους playable χαρακτήρες, σε ένα διαφορετικό, αγροτικό περιβάλλον, μακριά από τα γεγονότα της Νέας Υόρκης και της Ουάσινγκτον. Συγκεκριμένα, η δράση του θα λαμβάνει χώρα στο Silver Creek, το οποίο ήταν κάποτε μια ευχάριστη πόλη στις μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής, αλλά εξελίχθηκε σε ερείπια μετά την εξάπλωση του ιού.

Για περισσότερα σχετικά με το PvEvP gameplay του μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο gameplay βίντεο που είχε αναρτήσει η Ubisoft μέσα από τον player που ακολουθεί.