Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders II: Deathinitive Edition

Έρχεται με πλούσιο περιέχομενο και πολλές βελτιώσεις στο παιχνίδι
07 Οκτωβρίου 2015 07:00
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders II: Deathinitive Edition

Σήμερα, η Nordic Games ανακοίνωσε ότι η Deathinitive Edition του Darksiders II θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 27 Οκτωβρίου. Ο Jean Pearl της Gunfire Games και design director του remaster του Darksiders II, μίλησε για όλες τις βελτιώσεις και προσθήκες που έκανε το studio στο αρχικό παιχνίδι.

Καταρχάς, το παιχνίδι τρέχει πλέον native στα 1080p, με textures υψηλής ανάλυσης σε όλα τα assets και βελτιωμένο οπτικό τομέα χάρη στα νέα μοντέλα φωτισμού και rendering. Πέρα από τον τεχνικό τομέα, βελτιώσεις έγιναν και στο gameplay, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο δίνεται το loot στους παίκτες και κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στο balance system, ακριβώς όπως ζήτησε η κοινότητα του παιχνιδιού. Η Deathinitive Edition θα περιλαμβάνει και τα 13 DLC που κυκλοφόρησαν για το Darksiders II.

Το Darksiders II: Deathinitive Edition κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One, σε retail αλλά και ψηφιακή μορφή, στην τιμή των €30. Η Gunfire Games σκοπεύει να διοργανώσει στις 6 Οκτωβρίου και ώρα 10 μ.μ. ένα streaming event για το Darksiders II, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε από εδώ.