Το Death Stranding 2 ίσως δε θα κυκλοφορήσει το 2024

Και θα έρθει μάλλον μέσα στο 2025
24 Νοεμβρίου 2023 19:14
Το Death Stranding 2 ίσως δε θα κυκλοφορήσει το 2024

Αν περιμένατε να παίξετε το Death Stranding 2 μέσα στο 2024, τότε δε σας έχουμε και τα πιο ευχάριστα νέα, καθώς σύμφωνα με έναν character artist, το παιχνίδι της Kojima Productions αναμένεται μέσα στο 2025.

Τα νέα έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από το γνωστό forum, Resetera, όπου ένας χρήστης με την ονομασία Red Kong XIX ανέβασε μια εικόνα από το ArtStation, ένα site όπου καλλιτέχνες παρουσιάζουν τις δουλειές τους έχοντας ένα προφίλ τύπου LinkedIn.

Εκεί, ένας επαγγελματίας artist που εργάστηκε στο παρελθόν σε αρκετά παιχνίδια, όπως είναι το Marvel’s Spider-Man 2 του PS5, αναφέρει στο προφίλ του ότι έχει εργαστεί και στο Death Stranding 2, ενώ κάτω από αυτό αναφέρει και το παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, που είναι το 2025.

Αν και το προφίλ δε φαίνεται ψεύτικο, όπως λέει και το wccftech, οι πληροφορίες του συγκεκριμένου χρήστη είναι ελάχιστες, οπότε καλό θα ήταν να λάβετε όλες τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Ίσως μάθουμε περισσότερα για το Death Stranding 2 μέσα από τα The Game Awards που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Δεκεμβρίου, αν και αυτό είναι σχεδόν σίγουρο, καθώς πριν από λίγες ώρες, ο Hideo Kojima ανέβασε μερικές εικόνες στο X που έβαλαν «φωτιά» στην κοινότητα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Για το sequel, ο Hideo Kojima και η ομάδα του έχουν επιστρατεύσει για άλλη μια φορά μεγάλα ονόματα του Hollywood, από τη Léa Seydoux των James Bond ταινιών, μέχρι τον Norman Reedus του The Walking Dead και την Elle Fanning του The Neon Demon.

Για την ιστορία το Death Stranding 2 είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στα The Game Awards του 2022. Ο τίτλος αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PlayStation 5, χωρίς να υπάρχει ακόμη καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του ή την άφιξή του σε άλλες πλατφόρμες.