Ξέρουμε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Δύο παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα
24 Νοεμβρίου 2023 17:50
Ξέρουμε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Η Epic Games έχει ήδη αποκαλύψει τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια που θα σας κάνει δώρο την επόμενη εβδομάδα. Ναι, από την ερχόμενη Πέμπτη θα μπορείτε να προσθέσετε στο λογαριασμό σας δύο τίτλους, τους οποίους θα τους έχετε για πάντα.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Jitsu Squad του Tanuki Creative Studio. Πρόκειται για ένα action fighting παιχνίδι που υποστηρίζει co-op με έως και τέσσερις παίκτες και ουσιαστικά είναι ένα beat’ em up σαν το Marvel vs Capcom, με διάφορους χαρακτήρες και φυσικά γρήγορη μάχη.

Το δεύτερο είναι το Mighty Fight Federation της Komi Games Inc., το οποίο και αυτό είναι ένα fighting multiplayer παιχνίδι που θα μπορείτε να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας, μέσα από 1v1 ματσάκια. Μάλιστα, υπάρχει και η επιλογή για ένα πιο χαώδες free-for-all.

Βρείτε το Jitsu Squad πατώντας εδώ.

Αν κάνετε κλικ εδώ θα επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Mighty Fight Federation.

Τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα βρίσκονται εντελώς δωρεάν από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς κάποιο κόστος ένα πολύ καλό παιχνίδι, το Deliver Us Mars. Το Deliver Us Mars θέλει να σας προσφέρει μια ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με μία καθηλωτική ιστορία μιας αστροναύτη. Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε νέα σύνορα σε μία αποστολή με σασπένς και υψηλά στοιχήματα για να ανακτήσετε τα πλοία της αποικίας Ark, που έκλεψε ο μυστηριώδης Outward.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά την αποστολή “Fortuna” και η εξαφάνιση της ανθρωπότητας είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Μετά από ένα σήμα κινδύνου που προήλθε από τον Άρη, η πρωταγωνίστρια πρόκειται να ενωθεί με το Zephyr και το πλήρωμά του, καθώς θα ταξιδέψουν στον κόκκινο πλανήτη για να εξασφαλίσουν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Κατεβάστε το Deliver Us Mars πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.