Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα πολύ καλό sci-fi παιχνίδι!

Το νέο δώρο του Epic Games Store έφτασε!
23 Νοεμβρίου 2023 18:01
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα πολύ καλό sci-fi παιχνίδι!

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν ένα πολύ καλό sci-fi παιχνίδι για το PC σας από το Epic Games Store. Αναλυτικότερα, η Free Games κατηγορία του καταστήματος ανανεώθηκε και πλέον μπορείτε να κάνετε δικό σας το Deliver Us Mars, το οποίο έχει λάβει αρκετά θετικές κριτικές.

Το Deliver Us Mars θέλει να σας προσφέρει μια ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με μία καθηλωτική ιστορία μιας αστροναύτη. Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε νέα σύνορα σε μία αποστολή με σασπένς και υψηλά στοιχήματα για να ανακτήσετε τα πλοία της αποικίας Ark, που έκλεψε ο μυστηριώδης Outward.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά την αποστολή “Fortuna” και η εξαφάνιση της ανθρωπότητας είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Μετά από ένα σήμα κινδύνου που προήλθε από τον Άρη, η πρωταγωνίστρια πρόκειται να ενωθεί με το Zephyr και το πλήρωμά του, καθώς θα ταξιδέψουν στον κόκκινο πλανήτη για να εξασφαλίσουν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Κατεβάστε το Deliver Us Mars πατώντας εδώ.

Το Deliver Us Mars κοστίζει κανονικά 29.99 ευρώ και θα βρίσκεται δωρεάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.