Τι έκανε ο Timothée Chalamet του DUNE στο στούντιο του Hideo Kojima; (ΦΩΤΟ)

Οργιάζουν οι φήμες για τη συνάντηση των δύο - Τα παράξενα emojis του Geoff Keighley των The Game Awards
19 Νοεμβρίου 2023 22:02
Τι έκανε ο Timothée Chalamet του DUNE στο στούντιο του Hideo Kojima; (ΦΩΤΟ)

Έκπληξη προκάλεσε στους ακόλουθους του Hideo Kojima στα social media η επίσκεψη του Timothée Chalamet, πρωταγωνιστή των ταινιών DUNE και του επερχόμενου "Wonka" στα κεντρικά της Kojima Productions. Ο Kojima τα τελευταία έχει αποκτήσει ένα cult status στο Χόλιγουντ χάρις τις διασυνδέσεις του με τον οσκαρικό Guillermo Del Toro και τον Nicolas Winding-Refn, κάνοντας έτσι το όνομά του να ταξιδέψει από στόμα σε στόμα στα σοκάκια του Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να έχει σπάσει τα όρια του κόσμου των videogames. 

O 27χρονος ανερχόμενος ηθοποιός ξεναγήθηκε στα φουτουριστικά γραφεία των δημιουργών του Death Stranding, βγάζοντας τις καθιερωμένες φωτογραφίες δίπλα στο εντυπωσιακό άγαλμα του Ludens, της μασκότ της Kojima Productions. Το ίδιο tour άλλωστε έχουν κάνει και άλλοι πολλοί χολιγουντιανοί ηθοποιοί και μουσικοί όπως ο Norman Reedus και η Lea Seydoux, οι οποίοι θα επιστρέψουν για το Death Stranding 2

Οι δυο τους φαίνεται πως πέρασαν καλά, μοιράστηκαν την ίδια αγάπη για τον Paddington με τον Chalamet να φωτογραφίζεται με την φιγούρα του, ενώ υπέγραψε και τον τοίχο των επισκεπτών. Όλα καλά μέχρι εδώ για αυτό σας αφήνουμε προς το παρόν να απολαύσετε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μετά να πάμε στο "ζουμί" της υπόθεσης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hideo Kojima (@hideo_kojima)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hideo Kojima (@hideo_kojima)

Αφού είδατε τις φωτογραφίες ήρθε η ώρα για το μυστήριο κομμάτι των αναρτήσεων του Hideo Kojima, που βάζει "φωτιές" στις φήμες ενόψει των The Game Awards 2023, τα οποία στην 10η διοργάνωση θα έχουν και επετειακό χαρακτήρα. 

Δύο tweets είναι αυτά που προκάλεσαν φρενίτιδα τις τελευταίες ώρες στη gaming κοινότητα στα social media και στα forums, καθώς ο επίσημος λογαριασμός των The Game Awards σχολίασε τη δημοσίευση με ένα emoji που κοιτάει γεμάτο περιέργεια, ενώ το ίδιο έκανε και ο Geoff Keighley σχολιάζοντας με το γνωστό emoji των δύο ματιών. Τέτοιοι σχολιασμοί δεν γίνονται τυχαία τουλάχιστον όχι από τον επίσημο λογαριασμό των The Game Awards, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Kojima ίσως να συζήτησε κάτι παραπάνω με τον Timothee Chalamet. 

Μήπως θα είναι ένας από τους αστέρες του cast του Death Stranding 2 που δεν έχουμε δει ακόμα; Μήπως θα πάρουμε μια νέα ματιά στο πολυαναμενόμενο sequel μέσα από ένα νέο trailer τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου ή συζήτησαν για μια πιθανή συμμετοχή του στην επερχόμενη live-action ταινία του Death Stranding; Μπορεί να είναι κάτι από τα παραπάνω μπορεί όμως και να μην είναι τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει στα σίγουρα.