Προλάβετε και κατεβάστε δωρεάν την απόλυτη έκδοση του Half-Life

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή σας
19 Νοεμβρίου 2023 16:23
Προλάβετε και κατεβάστε δωρεάν την απόλυτη έκδοση του Half-Life

Η Valve γιορτάζει τα 25α γενέθλια του Half-Life με την καλύτερη προσφορά που θα μπορούσε να κάνει. Χαρίζει για περιορισμένο χρονικό διάστημα την ολόφρεσκια και ανανεωμένη έκδοση του Half-Life για PC.

Πόσο χρόνος απομένει; Έχετε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, για να προσθέσετε στη ψηφιακή σας συλλογή στο Steam την επετειακή και "απόλυτη" έκδοση του Half-Life, όπως την χαρακτηρίζει η Valve, επομένως προλάβετε την προσφορά. 

Σε ανακοίνωσή της στο blog του τίτλου, γνωστοποίησε πως με το 25th Anniversary Update του Half-Life, το παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1998 εκσυγχρονίζεται σε διάφορους τομείς, όπως την υποστήριξη χειριστηρίου, την ανάλυση του menu και του user interface για υψηλότερες αναλύσεις, υποστήριξη για το Steam Deck, καθώς και πληθώρα νέου περιεχομένου τόσο σε single όσο και σε multiplayer επίπεδο. 

Για την ιστορία απλά να αναφέρουμε ότι τα mods του Half-Life οδήγησαν σε αυτόνομα παιχνίδια, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το πασίγνωστο Counter-Strike. 

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, που έγραψε ιστορία στον χώρο των FPS και διαθέτει την 4η υψηλότερη συνολική βαθμολογία όλων των εποχών στο PC, με σκορ 96 στο Metacritic, δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή κανενός. 

Κατεβάστε δωρεάν το Half-Life πατώντας εδώ