Η Warner Bros. βάζει τέλος σε όλα αυτά που ακούγονται για το παιχνίδι της Wonder Woman

Όχι, δε θα είναι ένα live service παιχνίδι
18 Νοεμβρίου 2023 14:13
Η Warner Bros. βάζει τέλος σε όλα αυτά που ακούγονται για το παιχνίδι της Wonder Woman

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται διάφορες φήμες σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι της Wonder Woman, το οποίο βρίσκεται στα σκαριά από την Warner Bros. Αυτές οι φήμες ήρθαν από μία αγγελία εργασίας που εντοπίστηκε στο επίσημο site της εταιρίας, που έλεγε ότι το παιχνίδι ενδεχομένως να ακολουθήσει το live service μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο David Zaslav, ο οποίος είναι ο CEO της Warner Bros. Discovery είχε πει στους επενδυτές της εταιρίας ότι ορισμένα στούντιο ανάπτυξης θα επικεντρωθούν στο να μετατρέψουν τα μεγάλα gaming franchises σε ζωντανές υπηρεσίες, έτσι ώστε οι παίκτες να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο -και χρήματα- σε αυτά και έτσι, η Warner να έχει περισσότερα έσοδα.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της Warner βγήκε τώρα στο IGN και αρνήθηκε ότι το παιχνίδι της Wonder Woman σχεδιάστηκε ως ένα live-action παιχνίδι, δηλώνοντας τα εξής:

Το Wonder Woman είναι ένα single-player action adventure παιχνίδι που λαμβάνει χώρα σε ένα δυναμικό ανοιχτό κόσμο. Αυτή η third-person εμπειρία θα επιτρέψει στους παίκτες να γίνουν η  Diana of Themyscira και να δουν μια πρωτότυπη ιστορία που θα διαδραματίζεται στο σύμπαν της DC, ενώ παράλληλα θα διαθέτει και ένα Nemesis σύστημα. Το Wonder Woman δεν έχει σχεδιαστεί ως ένα live service παιχνίδι.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα live service παιχνίδια υποστηρίζονται από τις εταιρίας και πολλούς μήνες μετά την κυκλοφορία τους και κυκλοφορούν seasonal expansions, έχουν microtransactions, cosmetics, skins κλπ, όπως έχουμε δει σε παιχνίδια όπως το Fortnite το Destiny 2 και άλλα.

Monolith hires 'Dungeons & Dragons' writer for 'Wonder Woman'

Το Wonder Woman ανακοινώθηκε στα The Game Awards του 2021 και βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Monolith Productions, το στούντιο πίσω από το Middle-earth: Shadow of Mordor του 2014 και το Middle-earth: Shadow of War του 2017.