Έρχονται δύο story expansions για το Avatar: Frontiers of Pandora

Οι κάτοχοι του Season pass θα απολαύσουν πλούσιο έξτρα περιεχόμενο εντός του 2024
15 Νοεμβρίου 2023 18:46
Έρχονται δύο story expansions για το Avatar: Frontiers of Pandora

Νέες πληροφορίες για το Season Pass του άκρως αναμενόμενου Avatar: Frontiers of Pandora δημοσίευσε η Ubisoft. Συγκεκριμένα θα έρθουν δύο story expansions για τον open world FPS τίτλο της Massive Entertainment, τα "The Sky Breaker" και "Secret of the Spires", όπως θα ονομάζονται. 

Το πρώτο θα είναι το The Sky Breaker και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024, εκεί όπου οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν μια μυστηριώδη σκιά που πλανάται πάνω από το δυτικό ημισφαίριο της Pandora. Από την άλλη, το Secrets of the Spire θα μεταφέρει τη δράση σε μια εντελώς νέα περιοχή της Pandora, όπου η δράση θα μεταφερθεί και στους αιθέρες με επικές αερομαχίες και αναμένεται το φθινόπωρο του 2024

Ακόμη οι κάτοχοι του Season Pass θα αποκτήσουν ένα bonus quest ανήμερα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ονόματι Familiar Echoes αλλά και ένα exclusive gear set και mount. Προς το παρόν το Season Pass είναι διαθέσιμο μόνο με τις Gold και Ultimate εκδόσεις του Frontiers of Pandora, καθώς δεν είναι γνωστό εάν θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά. Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω. 

Εδώ θα μπορέσετε να διαπιστώσετε αν "τρέχει" το PC σας το Avatar: Frontiers of Pandora. Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε τις εντυπώσεις μας από το Avatar παιχνίδι της Massive Entertainment, το οποίο παίξαμε σε ειδικό session, πατήστε εδώ

Το Avatar: Frontiers of Pandora αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις 7 Δεκεμβρίου του 2023 για τα PC, Xbox Series X|S και PS5.