Βόμβα: Προ των πυλών η ανακοίνωση του GTA 6!

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει τα πλάνα της Rockstar Games
08 Νοεμβρίου 2023 07:54
Βόμβα: Προ των πυλών η ανακοίνωση του GTA 6!

Νέο έγκριτο ρεπορτάζ βάζει φωτιά στη gaming βιομηχανία καθώς αποκαλύπτει τα πλάνα της Rockstar Games για την ανακοίνωση του Grand Theft Auto VI.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο και ρεπόρτερ Jason Schreier, σε δημοσίευμά του στο Bloomberg, γίνεται λόγος ότι η ανακοίνωση του GTA 6 είναι προ των πυλών! Μάλιστα, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ανακοίνωση του GTA 6 θα γίνει εντός αυτής της εβδομάδας, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα και τα σχέδια της Rockstar Games. 

Ακόμη, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του Grand Theft Auto VI μέσα στον Δεκέμβριο, στο πλαίσιο των εορτασμών της Rockstar για την 25η επέτειο από την ίδρυσή της. Αυτά, βέβαια, τα αναφέρουν οι πηγές του Schreier που δεν θέλησαν να κατονομαστούν και να μιλήσουν δημόσια, ενώ η Rockstar δεν έχει σχολιάσει επίσημα το εν λόγω δημοσίευμα. 

Το hype πάντως για το GTA 6 έχει αγγίξει δυσθεώρητα επίπεδα τους τελευταίους μήνες, ενώ γενικότερα οι fans της σειράς -και όχι μόνο- αναμένουν διακαώς κάποια επίσημα νέα για το επόμενο κεφάλαιο της πασίγνωστης σειράς.  

Για την ιστορία, το GTA V έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 185 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και είναι το δεύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι όλων των εποχών, πίσω από το Minecraft. Αν οι πληροφορίες του εν λόγω ρεπορτάζ ισχύουν τότε καλύτερα να προσδεθείτε γιατί η ανακοίνωση του GTA 6 θα σπάσει -κυριολεκτικά και μεταφορικά- το ίντερνετ.