Κυκλοφόρησε το παιχνίδι του Jumanji για να παίζετε με την παρέα σας

Σε PC και κονσόλες
03 Νοεμβρίου 2023 16:19
Κυκλοφόρησε το παιχνίδι του Jumanji για να παίζετε με την παρέα σας

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκαίνουργιο family friendly παιχνίδι που βασίζεται στο επιτυχημένο σύμπαν του Jumanji. Ο λόγος γίνεται για το Jumanji: Wild Adventures που έρχεται από την Cradle Games με publisher την Outright Games και την Bandai Namco.

Μάλιστα, η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και το τελικό trailer, το οποίο μέσα από 43 δευτερόλεπτα θέλει να σας παρουσιάσει το παιχνίδι, τη συνεργασία, αλλά και διάφορες προκλήσεις που πρόκειται να συναντήσετε είτε μόνοι, είτε με τους φίλους σας.

Ο τίτλος υποστηρίζει τετραπλό co-op σε split screen ή shared και πρόκειται για ένα action adventure με μπόλικο platforming και φυσικά γρίφους. “Μπείτε στον επικίνδυνο κόσμο του παιχνιδιού του Jumanji και ξεκινήστε μια συναρπαστική περιπέτεια, καθώς αναζητάτε ένα κλεμμένο κόσμημα, το The Jaguar’s Eye, και τον δρόμο για το σπίτι!” αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.

Ως παιχνίδι Jumanji δε θα μπορούσαν να λείπουν οι κεντρικοί χαρακτήρες, μιας και θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Mouse Finbar και Shelly Oberon. Επίσης, εκτός από τη ζούγκλα που είναι και η κεντρική θεματολογία του παιχνιδιού, ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε και σε διάφορα χωριά, χιονισμένα βουνά, σκοτεινές σπηλιές κ.α.

Το Jumanji: Wild Adventures κυκλοφορεί σήμερα για τα PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Xbox Series X και Xbox Series S. Παρακολουθήστε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: