Κατεβάστε το νέο Warcraft παιχνίδι εντελώς δωρεάν!

Κυκλοφόρησε το “Rumble” για τις mobile συσκευές
03 Νοεμβρίου 2023 11:48
Κατεβάστε το νέο Warcraft παιχνίδι εντελώς δωρεάν!

Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του Warcraft franchise κυκλοφόρησε σήμερα, μία μέρα νωρίτερα από την αρχική του ημερομηνία. Ο λόγος γίνεται για το Warcraft Rumble, το οποίο ονομαζόταν αρχικά Warcraft Arclight Rumble που λειτουργεί ως ένα spin-off στην λατρεμένη σειρά.

Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με έναν free-to-play τίτλο, ο οποίος τοποθετείται στο λατρεμένο σύμπαν και θα περιλαμβάνει διάφορα modes, όπως single player campaign 70 αποστολών, ανταγωνιστικό PvP, αλλά και co-op PvE.

Οι παίκτες καλούνται να συλλέξουν τα πάνω από 65 Warcraft Minis και χαρακτήρες από πέντε factions: Alliance, Horde, Beast, Undead και Blackrock, για να φτιάξουν τις στρατιές τους και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε campaign χάρτες, dungeons, and raids. Συγχρόνως, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν level up τους ήρωές τους και να συμμετέχουν σε εβδομαδιαία ή μηνιαία challenges.

Κατεβάστε το Warcraft Rumble από το App Store πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το παιχνίδι από το Play Store από εδώ.

Παλιότερα, η Blizzard είχε αποκαλύψει ότι εργαζόταν σε πολλαπλές Warcraft εμπειρίες όσον αφορά τα smartphones που μάλιστα βρίσκονταν σε "προχωρημένη ανάπτυξη" από τον Αύγουστο του 2021. Υπήρχαν μάλιστα κάποιες φήμες που έλεγαν ότι το ένα από αυτά τα παιχνίδια είχε το στιλ του Pokémon GO.

Το Warcraft Rumble είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2022 και είναι μια μίξη tower defense παιχνιδιού, όπως αυτά που γνωρίζετε στις mobile συσκευές, αλλά έχει και ένα άρωμα από γνωστά MOBA.