Δείτε το εντυπωσιακό trailer για το campaign του Call of Duty: Modern Warfare 3

Προ των πυλών η κυκλοφορία του νέου τίτλου του franchise
02 Νοεμβρίου 2023 20:07
Δείτε το εντυπωσιακό trailer για το campaign του Call of Duty: Modern Warfare 3

Η Activision συνεχίζει με την προώθηση του Call of Duty: Modern Warfare 3 και αυτή τη φορά είπε να σταθεί στο campaign του επερχόμενου παιχνιδιού της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίευσε ένα σύντομο trailer για το νέο κεφάλαιο της σειράς που αυτή τη φορά εστιάζει στο campaign και στον υπέρτατο κακό, τον Makarov.

Όπως δήλωσε παλιότερα η Activision, η ιστορία συνεχίζεται κανονικά και στην πρώτη αποστολή η ομάδα Alpha εισέρχεται από το νερό καθώς οι ομάδες Bravo και Charlie βοηθούν σε μια επιχείρηση που διεξάγεται στην Καστοβιανή Θάλασσα. Το νέο trailer, λοιπόν, θέλει να σας δώσει μια νέα γεύση και διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Το βίντεο ξεκινάει μέσα από μία πτήση αεροπλάνου, όπου το βλέπουμε να χάνει ύψος, καθώς έχουν πέσει σε όλα τα καθίσματα οι μάσκες οξυγόνου, στη συνέχεια το βίντεο μας δείχνει μερικές από τις…πολλές εκρήξεις πουα θα δείτε στο campaign.

Το Campaign χαρακτηρίζεται ως σκοτεινό με τον Captain Price και την ομάδα του να πρέπει να ρίξουν για άλλη μια φορά τον Makarov, ο οποίος είναι ο απόλυτος κακός του παιχνιδιού. Επιπροσθέτως, εκτός από τις παραδοσιακές τις πιο γραμμικές αποστολές που μας έχει συνηθίσει το franchise, το MW3 θα περιλαμβάνει και μερικές αποστολές που τις ονομάζει η Activision Open Combat Missions. Αυτές είναι κάπως σαν συμπλήρωμα του Campaign και είναι πιο κινηματογραφικές, όπου θα δίνουν περισσότερες επιλογές στους παίκτες με διαφορετικά μονοπάτια για να ακολουθήσουν πριν ολοκληρώσουν ένα objective. Επίσης, αυτές οι αποστολές θα μπορούν να ολοκληρωθούν όπως θέλουν οι παίκτες, είτε με μόνο stealth, είτε να φέρουν τον πανικό με όπλα.

Δείτε αν το PC σας μπορεί να “τρέξει” το Call of Duty: Modern Warfare III (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μέγεθος Call of Duty Modern Warfare III προκαλεί ζαλάδα – Δείτε πόσα GB χρειάζεται πατώντας εδώ.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται από την Sledgehammer Games, η οποία έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παλιού Modern Warfare 3 του 2011, πλάι στην Infinity Ward. Το ρεζουμέ της επίσης περιλαμβάνει τα Call of Duty: Advanced Warfare, καθώς και τα πρόσφατα Call of Duty στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Vanguard. Το campaign χαρακτηρίζεται ως σκοτεινό, με τον Captain Price και την ομάδα του να πρέπει να ρίξουν για άλλη μια φορά τον Makarov, ο οποίος είναι ο απόλυτος κακός του παιχνιδιού.

Επιπροσθέτως, εκτός από τις παραδοσιακές τις πιο γραμμικές αποστολές που μας έχει συνηθίσει το franchise, το MW3 θα περιλαμβάνει και μερικές αποστολές που η Activision τις ονομάζει Open Combat Missions. Αυτές είναι κάπως σαν συμπλήρωμα του campaign και θα δίνουν περισσότερες επιλογές στους παίκτες με διαφορετικά μονοπάτια για να ακολουθήσουν πριν ολοκληρώσουν ένα objective.

Το campaign του Call of Duty: Modern Warfare 3 αποκαλύπτεται και δείχνει σαν παλιό καλό “COD”

Το Modern Warfare III θα έχει και Zombies και θα προσφέρει τον μεγαλύτερο χάρτη που έχει δημιουργήσει ποτέ η Activision, με την Treyarch, την ομάδα που τα δημιούργησε αρχικά, να τα αναπτύσσει και για το νέο παιχνίδι.

Το Call of Duty: Modern Warfare III αναμένεται κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προ-παραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net. Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.