Achilles: Legends Untold – Κυκλοφόρησε το Souls-like παιχνίδι με θεματολογία την αρχαία Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα το βρείτε σε κονσόλες και PC σε μία ελκυστική τιμή
02 Νοεμβρίου 2023 17:32
Achilles: Legends Untold – Κυκλοφόρησε το Souls-like παιχνίδι με θεματολογία την αρχαία Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε ένα ΑΑ Souls-like παιχνίδι που περιμένει αρκετός κόστος και δη οι Έλληνες. Ο λόγος γίνεται για το Achilles: Legends Untold, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα και θέλει να σας ταξιδέψει στην αρχαία Ελλάδα με ένα action-RPG στιλ και έντονες μάχες.

Σε αυτό το παιχνίδι καλείστε να γίνετε “master” στο blocking και στο dodging, ενώ παράλληλα θα έχετε και διάφορα όπλα όπως σπαθιά και ασπίδες για να επιβιώσετε, καθώς και διαφορετικά skills και attributes. Ο τίτλος έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Dark Point Games και αυτή τη στιγμή τρέχει μία προσφορά στο Steam, όπου αντί για 22.99 ευρώ που κοστίζει, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε στα 16.09 ευρώ (μέχρι τις 16 Νοεμβρίου).

Όσον αφορά τις κονσόλες, το παιχνίδι έρχεται μόνο στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S με τιμή περίπου τα 25 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το Achilles: Legends Untold είναι ένα ισομετρικό action RPG που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία και διαθέτει το καινοτόμο Group AI Action (GAIA) σύστημα. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του ξακουστού αρχαίου έλληνα πολεμιστή Αχιλλέα και αντιμετωπίζουν τόσο άλλους μαχητές όσο και γιγάντια μυθολογικά πλάσματα.

Επίσης, η συνολική διάρκεια του παιχνιδιού αναμένεται να αγγίξει τις 20 με 30 ώρες, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η New Game+ λειτουργία.

Το Achilles: Legends Untold κυκλοφορεί σήμερα 2 Νοεμβρίου για PC (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Παρακολουθήστε το τελικό trailer παρακάτω.

Tags: