The Day Before: Έκτακτη καθυστέρηση για το πολυσυζητημένο MMO survival παιχνίδι

Ενώ δημοσιεύτηκε ένα gameplay trailer με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
01 Νοεμβρίου 2023 19:30
The Day Before: Έκτακτη καθυστέρηση για το πολυσυζητημένο MMO survival παιχνίδι

Σε μια ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής προέβη η ομάδα ανάπτυξη Fntastic που καθυστέρησε ξαφνικά το The Day Before, το οποίο οριακά δε χάνει πλέον και το 2023.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το κάποτε πιο αναμενόμενο παιχνίδι σε ολόκληρο το Steam, ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε περίπου μία εβδομάδα από τώρα, στις 10 Νοεμβρίου, ωστόσο το στούντιο χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Για το λόγο αυτό, η Early Access κυκλοφορία του αμφιλεγόμενου MMO αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου, χωρίς να υπάρχει καμία πληροφορία για τις εκδόσεις των κονσολών.

Μαζί με την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας, η Fntastic μοιράστηκε και διάφορες ακόμη σημαντικές πληροφορίες, καθώς και νέο οπτικοακουστικό υλικό. Ξεκινώντας με το όνομα, το The Day Before θα συνεχίσει να ονομάζεται…The Day Before, αφού η εταιρία κέρδισε τη δικαστική διαμάχη σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα. Το στούντιο τονίζει πως η σελίδα στο Steam έχει πλέον αποκατασταθεί από τη Valve και πρόκειται να γίνει ξανά δημόσια προσβάσιμη πολύ σύντομα.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν και οι PC απαιτήσεις συστήματος. Για να τρέξει το The Day Before θα χρειάζεται τουλάχιστον Intel Core i5-8400 ή αντίστοιχο AMD επεξεργαστή, καθώς και NVIDIA GeForce GTX 1060 ή αντίστοιχη AMD κάρτα γραφικών. Παράλληλα, το στούντιο προτείνει τη χρήση SSD, αλλά και οι συμβατικοί σκληροί δίσκοι θα υποστηρίζονται κανονικά. Όσον αφορά τα recommended specs, η Fntastic συνιστά τουλάχιστον Intel Core i7-8700 ή αντίστοιχο AMD επεξεργαστή, ενώ προτείνεται τουλάχιστον NVIDIA GeForce 1080 Ti ή αντίστοιχη κάρτα γραφικών.

Ακολουθεί το νέο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, το οποίο παρουσιάζει διάφορες πτυχές της εμπειρίας, όπως το character customisation, τη διαχείριση του inventory, την οδήγηση και τις first-person μάχες.