Τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Θα γίνουν διαθέσιμα σε λίγες ώρες
01 Νοεμβρίου 2023 17:38
Τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Η Epic Games ετοιμάζεται να ανανεώσει την Free Games κατηγορία του Epic Games Store με δύο νέα παιχνίδια, τα οποία θα μπορείτε να αποκτήσετε σε λίγες ώρες από τώρα εντελώς δωρεάν.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch από την TiGames και την Antiidelay. Πρόκειται για ένα metroidvania παιχνίδι με dieselpunk αισθητική, στο οποίο ζώα τα βάζουν με μηχανές. Πέρα από το πολύ ιδιαίτερο concept, η ομάδα υπόσχεται και ένα διασκεδαστικό arcade combat σύστημα, με ομαλή εναλλαγή μεταξύ τριών όπλων, καθώς και έναν μεγάλο χάρτη με άφθονες προκλήσεις και μυστικά.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι που θα αποκτήσετε αύριο από το Epic Games Store είναι το Turnip Boy Commits Tax Evasion από την Snoozy Kazoo. Πρόκειται για ένα casual indie παιχνίδι με ιδιαίτερο εικαστικό και ένα…”feeling” από παλιά παιχνίδια. Σε αυτό, καλείστε να επιβιώσετε από διάφορα beasts, καθώς και να λύσετε γρίφους για να γκρεμίσετε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση λαχανικών!

Βρείτε το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Turnip Boy Commits Tax Evasion από εδώ.

Και τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα αύριο, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Εμείς θα σας ενημερώσουμε με σχετική είδηση όταν διατεθούν, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Προς το παρόν, έχετε λίγες ώρες ακόμα για να αποκτήσετε τα παιχνίδια που βρίσκονται τώρα δωρεάν στην υπηρεσία. Το πρώτο και πιο σημαντικό παιχνίδι της εβδομάδας είναι το The Evil Within 2, της Tango Gameworks με τον ντετέκτιβ Sebastian να προσπαθεί να σώσει στην κόρη του. Από την άλλη, το δεύτερο είναι το Tandem: a Tale of Shadows της Monochrome Paris. Πρόκειται για ένα action adventure παιχνίδι με αρκετούς γρίφους -για τους λάτρεις του είδους-, όπου θα πάρετε τον έλεγχο της Emma που θέλει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του διάσημου μάγου Thomas Kane.

Μπορείτε να τα κατεβάσετε πατώντας εδώ.