Το Assassin’s Creed Red θα κάνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή για τη σειρά

Σύμφωνα με νέα φήμη
01 Νοεμβρίου 2023 15:55
Το Assassin’s Creed Red θα κάνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή για τη σειρά

Πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε μεταφέρει πως το μέλλον του Assassin’s Creed ενδέχεται να πάρει μια πολύ, πολύ περίεργη τροπή. Συγκεκριμένα, στα αρχεία του Assassin’s Creed Mirage ανακαλύφθηκε ένα cutscene που δεν χρησιμοποιήθηκε και λαμβάνει χώρα πολλά χρόνια αργότερα.

Ειδικότερα, οι developers είχαν ετοιμάσει μια post-credits σκηνή που λαμβάνει χώρα στο μέλλον. Σε αυτή ακούμε δύο Animus χειριστές να αναφέρονται στον 21ο αιώνα ως «αρχαία ιστορία». Ειδικότερα, μιλάνε για τον William Miles, επικεφαλής των Assassins στο τώρα και πατέρα του Desmond, λέγοντας: “Ήταν ένας από τους τελευταίους πριν από το Great Shift". Ο δεύτερος operator απάντησε χαρακτηριστικά σε αυτό λέγοντας: "Το Shift έγινε τον 21ο αιώνα. Είναι αρχαία ιστορία."

Τώρα, ο εξαιρετικά έμπιστος ρεπόρτερ Tom Henderson, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας πληροφορίες σχετικά με διάφορα παιχνίδια της Ubisoft, έρχεται να επιβεβαιώσει ακριβώς αυτό. Συγκεκριμένα, μιλώντας με πολλαπλές ανώνυμες πηγές, έμαθε πως πράγματι η ‘Modern Day’ ιστορία του Assassin’s Creed θα μεταφερθεί στο μέλλον. Συγκριτικά, τα γεγονότα των Assassin’s Creed μέχρι τώρα λαμβάνουν χώρα στον 21ο αιώνα, με πολλά να αντιστοιχίζονται μάλιστα στις χρονιές κυκλοφορίας τους. Για παράδειγμα, το Assassin’s Creed III κυκλοφόρησε το 2012 και τα γεγονότα του επίσης λάμβαναν χώρα το 2012, ενώ το Assassin's Creed Valhalla κυκλοφόρησε το 2020 και τα γεγονότα του λάμβαναν χώρα ομοίως το 2020.

Παράλληλα, ο Henderson αποκάλυψε πως το Assassin’s Creed Red θα έχει σημαντικά περισσότερο περιεχόμενο στο ‘Modern Day’, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια που οι παίκτες έπαιζαν σχεδόν αποκλειστικά στο παρελθόν. Τα αποσπάσματα αυτά θα λαμβάνουν χώρα στην τελευταία δεκαετία του 21ου αιώνα, μεταξύ του 2090 και του 2099. Έτσι, οι παίκτες θα γνωρίσουν ένα ολοκαίνουργιο καστ χαρακτήρων που θα εργάζονται για την Abstergo Industries.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως όλες οι επερχόμενες Assassin’s Creed εμπειρίες, όπως η περιπέτεια του Red στην Ιαπωνία, η νέα ‘Modern Day’ ιστορία και το μυστήριο ‘Codename Hexe’, θα αποτελούν μέρος του Assassin’s Creed Infinity, το οποίο θα είναι κάτι σαν κεντρικό hub για το franchise. Βέβαια, ακόμη υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πως θα λειτουργεί ακριβώς το Infinity, αλλά οι απορίες σίγουρα θα λυθούν προσεχώς.