Ξεκίνησε η διαδραστική σειρά Silent Hill: Ascension

Μπορείτε να αρχίσετε τις αποφάσεις
01 Νοεμβρίου 2023 01:15
Ξεκίνησε η διαδραστική σειρά Silent Hill: Ascension

Ακριβώς πάνω στο Halloween, η επιστροφή του Silent Hill είναι γεγονός, μέσα από μια ιδιαίτερη διαδραστική εμπειρία. Ο λόγος γίνεται για το Silent Hill: Ascension που μπορείτε να κατεβάσετε πλέον στο Google Play Store, στο App Store ή να παρακολουθήσετε δωρεάν απευθείας από το browser σας.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το concept, το Silent Hill: Ascension είναι μια διαδραστική streaming σειρά, η οποία εκτυλίσσεται ταυτόχρονα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όσοι την παρακολουθούν θα μπορούν να βοηθήσουν να αποφασιστεί η μοίρα των βασικών χαρακτήρων. Αυτό σημαίνει ότι καθώς η ιστορία προχωρά, το κοινό θα έχει λόγο στο ποιος θα επιβιώσει, ποιος θα λυτρωθεί ή θα καταδικαστεί από τις πράξεις του και ποιος θα υποστεί τις σχεδόν σίγουρα φρικτές συνέπειες. Σύμφωνα με την Genvid Entertainment, ούτε καν οι ίδιοι οι προγραμματιστές δεν θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα της ιστορίας, μέχρι αυτή να εξελιχθεί.

Οι θεατές/παίκτες μπορούν να συντονίζονται σε συγκεκριμένες στιγμές και κάθε μέρα θα είναι διαφορετική με βάση τις αλληλεπιδράσεις τους. Η Genvid έχει δημιουργήσει ένα διαδραστικό σύστημα πραγματικού χρόνου που θα επιτρέπει στους θεατές από όλο τον κόσμο να αποφασίσουν για τη μοίρα αυτών των χαρακτήρων και πάνω στο οποίο στηρίζεται το όλο εγχείρημα. Τέλος, θα υπάρχουν "daily live story scenes", ενώ για όσους έχουν χάσει τα γεγονότα κάποιας ημέρας θα υπάρχει και δυνατότητα να τα δουν έπειτα, on-demand.

Επειδή τα επεισόδια θα μεταδίδονται ζωντανά και προφανώς για πολλούς οι ώρες μπορεί να μη βολεύουν, θα υπάρχει ένα παράθυρο 24 ωρών, έτσι ώστε όλοι οι παίκτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν ζωντανά να έχουν αρκετό χρόνο για να δουν το επεισόδιο και να κάνουν τις αποφάσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ η παρακολούθηση και η συμμετοχή στην σειρά είναι δωρεάν, οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνισή τους στο live chat και στα leaderboards. Έτσι, υπάρχει ένα επί πληρωμή Season Pass που επιτρέπει να ξεκλειδώσουν πάνω από 100 rewards, από cosmetics, μέχρι τα λεγόμενα “Influence Points” που δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις αποφάσεις τους.

Tags: