Η Remedy μοιράστηκε νέες πληροφορίες για το Control 2

Και τα remake των Max Payne
31 Οκτωβρίου 2023 14:22
Η Remedy μοιράστηκε νέες πληροφορίες για το Control 2

Μπορεί να κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες το Alan Wake 2, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η Remedy καθησυχάζεται. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δουλεύει ήδη σε τέσσερα projects και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με τους επενδυτές της, η Remedy μίλησε και για τους τέσσερις νέους τίτλους που έχει αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη. Αρχικά, το μεγαλύτερο project της είναι το Control 2, το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται σε στάδιο concept με την Remedy να δηλώνει στους επενδυτές:

Το Control 2 βρίσκεται ακόμα σε proof-of-concept στάδιο. Τα σχέδια για αυτό το sequel είναι φιλόδοξα και έχουμε δει μια καλή πρόοδο τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή του παιχνιδιού. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το στάδιο και για τα επόμενα τρίμηνα. Εστιάζουμε σε μερικά καθορισμένα και βασικά στοιχεία πριν προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.

Η εταιρία μίλησε και για τα remakes των Max Payne και Max Payne 2, τα οποία αν δεν το γνωρίζετε, θα έρθουν ως ένα πακέτο. Στην παραγωγή αυτού του πακέτου θα βρίσκεται και η Rockstar Games, μιας και έχει το IP στα χέρια της.

Το remake των Max Payne 1 και Max Payne 2 προχώρησε στην παραγωγή του. Ξέρουμε το στιλ που θέλουμε να κάνουμε και το εύρος του παιχνιδιού και έχουμε μια εξαιρετικά καλά οργανωμένη ομάδα που εργάζεται πάνω σε αυτά τα παιχνίδια. Με αυτά τα επιτεύγματα, είμαστε ενθουσιασμένοι για το project και τη μελλοντική του επιτυχία.

Επίσης, υπάρχει και το spinoff του Control ή "Codename Condor" όπως το ονομάζει που και αυτό βαίνει καλώς στην "proof-of-concept" φάση της ανάπτυξης. Τέλος, η Remedy έχει στα σκαριά και ένα free-to-play παιχνίδι με κωδική ονομασία “Vanguard” και μίλησε και γι’ αυτό.

Το Condor, είναι ένα co-op παιχνίδι και έχει προχωρήσει από το proof-of-concept και είναι έτοιμο για την παραγωγή του. Έχουμε αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις για την ανάπτυξη τέτοιων παιχνιδιών και τώρα είμαστε σε καλύτερη θέση να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι με το οποίο οι παίκτες μπορούν να ασχοληθούν για χρόνια.

Όσον αφορά το Vanguard εξετάζουμε μαζί με τον publisher μας τα επόμενα στάδια του project. Ταυτόχρονα, το project αναμένεται να ολοκληρώσει την proof-of-concept φάση του μέχρι το τέλος του έτους.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα παιχνίδια της Remedy παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.