Δείτε το trailer από το νέο παιχνίδι με τα θρυλικά Στρουμφάκια!

Κυκλοφορεί σε μερικές ημέρες
30 Οκτωβρίου 2023 19:18
Δείτε το trailer από το νέο παιχνίδι με τα θρυλικά Στρουμφάκια!

Η Microids και το OSome Studio έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer για το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone, το οποίο συνεχίζεται μετά το Mission Vileaf που είδαμε το 2021. Η νέα περιπέτεια με τα θρυλικά Στρουμφάκια έρχεται σε κονσόλες και PC και επικεντρώνεται σε μία επαναστατική εφεύρεση του Ξεφτέρη.

Το νέο trailer, λοιπόν, θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση στους gameplay μηχανισμούς του παιχνιδιού, καθώς και στις περιοχές που θα ταξιδέψετε σε αυτόν τον πανέμορφο κόσμο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για ένα 3D Platformer παιχνίδι με τον κεντρικό χαρακτήρα να διαθέτει και ένα ειδικό όπλο για να καταφέρει να επιζήσει.

Η περίληψη του παιχνιδιού αναφέρει:

Ο Ξεφτέρης έχει δημιουργήσει μια επαναστατική εφεύρεση: το SmurfoMix. Ωστόσο, του λείπει ένα βασικό συστατικό, η πράσινη πέτρα, που βρίσκεται στα χέρια του Δρακουμέλ. Έτσι, λοιπόν, ξεκινάει μια αποστολή για να την ανακτήσει από το εργαστήριο του Δρακουμέλ.

Ωστόσο, ένα μοιραίο λάθος την κάνει να εκραγεί, με τα θραύσματά της να σκορπίζονται σε όλη την Cursed Land. Μάλιστα, εκτός από το ότι απελευθέρωσε στη φύση τις απίστευτες δυνάμεις της να αντιγράφει και να αποσυνθέτει την ύλη, η πράσινη πέτρα απελευθέρωσε και ένα νέο κακό, τον Stolas. Η οντότητα αυτή είναι αποφασισμένη να σκορπίσει τον τρόμο.

Στο The Prisoner of the Green Stone θα μπορείτε να παίξετε με 4 διαφορετικά Στρουμφάκια, τον Ξεφτέρη, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και την Στρουμφο-Θύελλα. Ο τίτλος υπόσχεται δυναμικό gameplay με εξερεύνηση, platforming, έντονες μάχες μέχρι και boss fights. Θα προσφέρει και co-op για έναν φίλο ή συγγενή.

Το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου του 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC τόσο σε retail όσο και σε φυσική μορφή.

Tags: