Η FromSoftware ετοιμάζει πολλά νέα παιχνίδια και έχει αρχίσει τις προσλήψεις

Θα μεγαλώσει σημαντικά
30 Οκτωβρίου 2023 14:57
Η FromSoftware ετοιμάζει πολλά νέα παιχνίδια και έχει αρχίσει τις προσλήψεις

Το μέλλον της FromSoftware μοιάζει πιο λαμπρό από ποτέ, αφού η ομάδα θα μεγαλώσει και μάλιστα σημαντικά. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ένα νέο ειδικό event που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο στην Ιαπωνία, με στόχο να έρθει σε επαφή με ταλέντα που θέλουν να δουλέψουν στα παιχνίδια της.

Η λατρεμένη ομάδα ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει ένα «μεγάλης κλίμακας» κύμα προσλήψεων, το οποίο αφορά πρακτικά όλες τις θέσεις που θα μπορούσε να χρειαστεί μια gaming παραγωγή. Μεταξύ άλλων, το στούντιο θέλει να στελεχώσει το R&D τμήμα του, να προσλάβει νέους προγραμματιστές, σχεδιαστές συστημάτων, μηχανικούς γραφικών, καλλιτέχνες για 3D modeling, UIs και ειδικά εφέ, καθώς και συνθέτες και σχεδιαστές ήχου. Συγχρόνως, αναζητά μέχρι και προσωπικό για ρόλους που σχετίζονται λιγότερο άμεσα με το development, όπως το marketing και προσωπικό management.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η FromSoftware αναφέρει ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα της πως θα προσλάβει "προσωπικό ανάπτυξης για πολλαπλά νέα projects". Αυτό σημαίνει, όπως εύκολα θα μπορούσε να εικάσει κανείς, ότι πέρα από το Shadow of the Erdtree πακέτο επέκτασης για το Elden Ring, η FromSoftware δουλεύει ταυτόχρονα σε πολλαπλά νέα παιχνίδια. Μάλιστα, συνήθως τα στούντιο προσλαμβάνουν μαζικά developers όταν κάποιο project περνάει από pre-production σε κανονικό production, οπότε μπορούμε να εικάσουμε ότι το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware μάλλον δεν απέχει πολύ.

Για την ιστορία, η FromSoftware είναι ένα από τα πιο παραγωγικά στούντιο στη βιομηχανία. Για παράδειγμα, μέσα στην τελευταία πενταετία, σε ένα διάστημα που άλλα στούντιο δεν έχουν κυκλοφορήσει ούτε ένα παιχνίδι, έχει φέρει στην αγορά τα Armored Core VI: Fires of Rubicon, Elden Ring και Sekiro: Shadows Die Twice. Μάλιστα και τα τρία αυτά projects απέσπασαν διθυραμβικές βαθμολογίες, κερδίζοντας τα GOTY βραβεία των The Game Awards για το 2022 και το 2019.

Tags: