Δύο από τα δημοφιλέστερα mobile παιχνίδια όλων των εποχών παίζουν πλέον και στο PC

Μέσω του Google Play Games για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές
23 Οκτωβρίου 2023 23:58
Δύο από τα δημοφιλέστερα mobile παιχνίδια όλων των εποχών παίζουν πλέον και στο PC

Είναι γεγονός ο ερχομός δύο εκ των κορυφαίων σε downloads και δημοφιλέστερων mobile παιχνιδιών όλων των εποχών, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αναφερόμαστε φυσικά για τα Clash of Clans και Clash Royale της Supercell τα οποία η εταιρία ανακοίνωσε ότι πλέον θα παίζουν και στο PC.

Πώς όμως γίνεται αυτό; Μέσω της Google και του client του Google Play Games, ο οποίος είναι διαθέσιμος από σήμερα σε beta έκδοση για τα PC. Ο χειρισμός των δύο τεράστιων mobile παιχνιδιών γίνεται ακριβώς όπως και στα κινητά, με το ποντίκι να αντιστοιχεί στα tap και touch controls.

Μάλιστα, όσοι έχετε Supercell ID μπορείτε να συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας στην PC έκδοση και να συνεχίσετε ακριβώς από εκεί που ήσασταν καθώς διαθέτει cross-progression, αλλά και cross-play για να παίζετε με τους φίλους σας από τις iOS και Android συσκευές τους. Προσοχή όμως γιατί δεν επιτρέπεται ο ίδιος λογαριασμός να παίζει ταυτόχρονα σε mobile και PC. 

Τα Clash of Clans και Clash Royale θα "τρέχουν" επίσης σε 4Κ ανάλυση στο PC χάρη στον beta client του Google Play Games. Υποστηρίζονται επίσης χειριστήρια όπως το DualSense του PS5 και το επίσημο χειριστήριο του Xbox, καθώς αυτά αναφέρονται ως συμβατά.  

Για να παίξετε τα Clash of Clans και Clash Royale θα πρέπει να κατεβάσετε τον Google Play Games beta client πατώντας εδώ

Tags: