Η Epic Games θα σας κάνει δώρο ένα εκπληκτικό survival horror παιχνίδι

Υπομονή μέχρι την Πέμπτη
22 Οκτωβρίου 2023 09:45
Η Epic Games θα σας κάνει δώρο ένα εκπληκτικό survival horror παιχνίδι

Η Epic Games έχει αποκαλύψει ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια που θα δώσει στο Epic Games Store και όπως έγινε γνωστό, θα μπορείτε να κάνετε δικό σας το sequel του The Evil Within.

Αρχικά, η Epic Games θα σας κάνει δώρο το The Evil Within 2, το sequel του The Evil Within που βρίσκεται τώρα διαθέσιμο δωρεάν, που για πολλούς θεωρείται και καλύτερο σαν παιχνίδι. Πρόκειται για τη συνέχεια του πονήματος της Tango Gameworks με τον ντετέκτιβ Sebastian να προσπαθεί να σώσει στην κόρη του. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να γυρίσει πίσω στον εφιαλτικό κόσμο και να πολεμήσει με ό,τι μπορεί για να επιβιώσει.

Από την άλλη, το δεύτερο παιχνίδι που θα μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν την επόμενη εβδομάδα, είναι το Tandem: a Tale of Shadows της Monochrome Paris. Πρόκειται για ένα action adventure παιχνίδι με αρκετούς γρίφους -για τους λάτρεις του είδους-, όπου θα πάρετε τον έλεγχο της Emma που θέλει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του διάσημου μάγου Thomas Kane.

Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα στις 26 Οκτωβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος και θα βρίσκονται δωρεάν για μία εβδομάδα.

Μέχρι να γίνουν διαθέσιμα τα παραπάνω παιχνίδια, μπορείτε να κάνετε δικά σας αυτή τη στιγμή τα The Evil Within και Eternal Threads που βρίσκονται δωρεάν στο κατάστημα. Το πρώτο παιχνίδι αποτελεί μια δημιουργία και σύλληψη του Shinji Mikami, δημιουργό των θρυλικών Resident Evil.  Στο Evil Within αναλαμβάνετε το ρόλο του Detective Sebastian Castellanos, ο οποίος ερευνώντας μια παράξενη υπόθεση, παγιδεύεται σε έναν μακάβριο και εφιαλτικό κόσμο γεμάτο από αποκρουστικά τέρατα και παγίδες. Το gameplay του The Evil Within έχει επιρροές από Resident Evil 4 προφανώς με τη δράση να λαμβάνει χώρα σε third person, ενώ υπάρχουν έντονα stealth και survival horror στοιχεία.

Το δεύτερο είναι ένα single-player indie παιχνίδι, που υπόσχεται να σας χαρίσει μία παράξενη ιστορία, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να λύσετε και κάποιους γρίφους.

Κατεβάστε τα πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.