Η Blizzard έβαλε αίμα μέσα σε ένα Diablo gaming PC και το δίνει σε διαγωνισμό

Η πιο τρελή διαφήμιση του Diablo 4 που έγινε ποτέ περιλαμβάνει πράγματι αληθινό ανθρώπινο αίμα
21 Οκτωβρίου 2023 01:40
Η Blizzard έβαλε αίμα μέσα σε ένα Diablo gaming PC και το δίνει σε διαγωνισμό

Όσες φορές και αν το διαβάσουμε, το νέο διαφημιστικό τρικ της Blizzard είναι από αυτά που μας αφήνουν άφωνους. Επειδή η Season 2 του Diablo IV έχει βαμπίρ θεματολογία, στο marketing τμήμα της Blizzard αποφάσισαν να κάνουν τον πιο τρελό διαγωνισμό αλλά με έναν καλό απώτερο σκοπό για όλους τους παίκτες της κοινότητας.

Η Blizzard προτρέπει τους παίκτες τους Diablo IV να κάνουν δωρεά αίματος και ως αντάλλαγμα να κερδίσουν in-game αντικείμενα για το παιχνίδι. Από τώρα και μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα τρέχει το 'Blood Harvest' event στο οποίο όσοι είναι άνω των 18 ετών και μένουν εντός ΗΠΑ μπορούν να πάνε να δωρίσουν αίμα στην τράπεζα αίματος της επιλογές τους, και να συμπληρώσουν σε μια ειδική φόρμα την δωρεά τους. 

Αυτή η φόρμα βρίσκεται στην ειδική σελίδα όπου ένα σιντριβάνι αίματος μετράει το ποσοστό του αίματος που έχουν κάνει δωρεάν οι παίκτες. Για κάθε 222 λίτρα αίματος θα λαμβάνουν διάφορα in-game δωράκια. Στο 33% οι παίκτες θα λάβουν μια συλλογή των Bloodpetal cosmetics για τα όπλα, στο 66% το Loch Raeth Maor Barbarian armor set και στο 100% θα δώσει το Vermillion Eye Piebald mount. Ωστόσο, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα χαρίσει όλα αυτά τα δωράκια σε όλη την κοινότητα ανεξάρτητα από το αν πήγαν να δωρίσουν αίμα ή όχι. 

Παράλληλα με το που ολοκληρωθεί το γέμισμα του σιντριβανιού αίματος, θα ξεκλειδωθεί το τελευταίο σκέλος της καμπάνιας αυτής: η κλήρωση για ένα gaming PC το οποίο μέσα του έχει αίμα. Ναι, κανονικό ανθρώπινο αίμα το οποίο η Blizzard τοποθέτησε μέσα στην custom υδρόψυξή του.

Η κλήρωση αυτή όμως θα είναι μόνο για τους κατοίκους των ΗΠΑ και όχι για όλον τον κόσμο, ενώ οι κανόνες και το πώς θα συμμετέχουν θα ανακοινωθούν αργότερα. 

Δείτε και το σχετικό διαφημιστικό παρακάτω.