Το Slender: The Arrival επέστρεψε ανανεωμένο στο PC και στις κονσόλες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν 10 χρόνια από την κυκλοφορία του τίτλου
19 Οκτωβρίου 2023 00:43
Το Slender: The Arrival επέστρεψε ανανεωμένο στο PC και στις κονσόλες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Blue Isle Studios γιορτάζει τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του Slender: The Arrival και από σήμερα κυκλοφορεί το νέο μεγάλο update του παιχνιδιού που το κάνει τελείως re-imagine με καλύτερα γραφικά.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης, ότι εκτός από το Steam, ο ανανεωμένος τίτλος βρίσκεται από σήμερα διαθέσιμος και στο Epic Games Store, καθώς και στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Εκτός από τα ανανεωμένα γραφικά, η ομάδα ανάπτυξης έχει φέρει και ένα ολοκαίνουργιο chapter που το ονομάζει Nightmare και ακολουθεί τον πατέρα του Charlie Matheson, ο οποίος έχει μπει για τα καλά μέσα σε αυτή την τρέλα του Slender.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μεγάλο update κάνει τελείως overhaul ολόκληρο το παιχνίδι Slender: The Arrival, όσον αφορά τον οπτικοακουστικό τομέα, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε τα γραφικά από τα παλιά στα καινούργια απευθείας. Ωστόσο, αυτό γίνεται μόνο στην έκδοση του Steam.

Αυτό δε θα είναι το μόνο update που έρχεται στο παιχνίδι, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Blue Isle θα φέρει και άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως νέα ιστορία, co-op multiplayer, και cross-platform.

Για την ιστορία, το Slender: The Arrival είναι το επίσημο παιχνίδι του Slender Man και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Eric “Victor Surge” Knudson, αρχικό δημιουργό του παραφυσικού χαρακτήρα που τρομάζει τους παίκτες εδώ και χρόνια.

Το ανανεωμένο Slender: The Arrival κυκλοφορεί σε Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Παρακολουθήστε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.