Συνταξιοδοτείται ο Pete Hines της Bethesda

Θεωρεί σωστή τη στιγμή μετά το ντεμπούτο του Starfield
16 Οκτωβρίου 2023 17:30
Συνταξιοδοτείται ο Pete Hines της Bethesda

Ο Pete Hines, ένα από τα δημοφιλέστερα υψηλόβαθμα στελέχη της Bethesda, αποχωρεί και επίσημα από την εταιρία, αλλά και το gaming γενικότερα, αφού συνταξιοδοτείται.

Συγκεκριμένα, ο Hines ανακοίνωσε την απόφασή του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, τονίζοντας ότι το timing είναι πλέον κατάλληλο, αφού βοήθησε την εταιρία με το τεράστιο και συγχρόνως σύνθετο και απαιτητικό launch του Starfield. Ο Hines είχε το ρόλο του ‘Head of Publishing’ και οι περισσότεροι πιθανότατα θα τον γνωρίζετε από τις συνεντεύξεις Τύπου της εταιρίας στην E3, τις οποίες παρουσίαζε.

Ο Hines είχε εμφανιστεί και σε πολλές παρουσιάσεις και happenings του Xbox, από τη στιγμή που η Microsoft εξαγόρασε την publishing εταιρία το 2021.

Ακολουθεί το μήνυμά του:

Μετά από 24 χρόνια, αποφάσισα ότι ο χρόνος μου στην Bethesda Softworks έφτασε στο τέλος του. Αποσύρομαι και θα ξεκινήσω ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο της ζωής μου, εξερευνώντας ενδιαφέροντα και πάθη, προσφέροντας το χρόνο μου όπου μπορώ και αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για να απολαύσω τη ζωή. Δεν ήταν μια απόφαση που πήρα εύκολα ή γρήγορα, αλλά μετά από μια εκπληκτική καριέρα, με αποκορύφωμα την απίστευτη κυκλοφορία του Starfield, νιώθω ότι ήρθε η ώρα.

Σίγουρα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για αποχαιρετισμό. Η αγάπη μου για την Bethesda και τους ανθρώπους της δεν έχει μειωθεί ποτέ και δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι μέρος αυτής της απίστευτης κοινότητας που έχουμε αναπτύξει. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες και χιλιάδες fans που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να μιλήσω μαζί τους τα τελευταία 24 χρόνια. Η ενέργεια, η δημιουργικότητα και η υποστήριξή σας αποτέλεσαν ένα πολύ μεγάλο μέρος του ταξιδιού μου. Ανυπομονώ να ζήσω το επόμενο μέρος της περιπέτειας μαζί σας.

Η συνεργασία με τους καταπληκτικούς ανθρώπους, τις ομάδες και τα στούντιο της Bethesda ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Είμαι απίστευτα περήφανος για όλα όσα έχουμε κάνει μαζί και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος να δω τα εκπληκτικά πράγματα που θα δημιουργήσουν στη συνέχεια.

Σας αγαπώ παιδιά,
Pete