The Elder Scrolls 6: Θα είναι πλήρως single-player και…θα αργήσει

Νέες δηλώσεις από τον Pete Hines
25 Ιουνίου 2018 12:55
The Elder Scrolls 6: Θα είναι πλήρως single-player και…θα αργήσει

Το έκτο κεφάλαιο της The Elder Scrolls σειράς ήταν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που είδαμε στην φετινή E3 2018 από την Bethesda. Δυστυχώς το μόνο που παρουσιάστηκε ήταν ένα teaser λίγων δευτερολέπτων, στο οποίο φάνηκε το λογότυπο του παιχνιδιού και ένα μεγαλοπρεπές ορεινό περιβάλλον.

Το παιχνίδι απέχει ακόμα αρκετά όμως, με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίαw να δηλώνει πως η κυκλοφορία του βρίσκεται χρόνια μακριά. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος marketing της Bethesda, Pete Hines, μιλώντας στο FZ.se, εξήγησε γιατί η εταιρία ανακοίνωσε το νέο The Elder Scrolls VI και το Starfield τόσο νωρίς. Όταν ρωτήθηκε για τις τελικές ημερομηνίες κυκλοφορίας των δύο αυτών παιχνιδιών, δήλωσε:

Θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να μιλήσουμε για αυτές, επειδή θέλουμε ο χρόνος από τη στιγμή που θα αρχίσουμε να λέμε περισσότερα, μέχρι και τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι να μην είναι δύο ή τρία χρόνια. Αλλά από την άλλη, η ανακοίνωση δίνει στους παίκτες μια καλύτερη ιδέα για το που κατευθυνόμαστε και καταλαβαίνουν σε τι δουλεύει το στούντιο και τι προσπαθεί να κάνει.

Στη συνέχεια, ο Hines αναφέρθηκε και στις φοβίες πολλών παικτών πως μετά το Fallout 76, η Bethesda θα σταματήσει να είναι επικεντρωμένη στα single-player παιχνίδια. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Η ανακοίνωση βοηθάει επίσης με το να πείσει τους ανθρώπους πως, δείτε, αυτό δεν είναι αυτό με το οποίο θα ασχολούμαστε για πάντα. Θα κάνουμε ένα παιχνίδι που θα είναι αποκλειστικά single-player την επόμενο φορά και, ναι, θα φτάσουμε και στο Elder Scrolls 6.