Alan Wake 2: Η Remedy ετοιμάζει δωρεάν DLC που θα είναι “πολύ σημαντικό”

Η εταιρία μοιράστηκε τα σχέδιά της μετά το λανσάρισμα του τίτλου
16 Οκτωβρίου 2023 16:27
Alan Wake 2: Η Remedy ετοιμάζει δωρεάν DLC που θα είναι “πολύ σημαντικό”

Το Alan Wake 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για τις κονσόλες και το PC και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το “μετά”. Πιο συγκεκριμένα, ο Sam Lake της Remedy επιβεβαίωσε ότι η ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζει ένα DLC που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά, το οποίο θα είναι αρκετά σημαντικό.

Ο Lake μίλησε στο EGX το περασμένο Σαββατοκύριακο και αποκάλυψε μερικά από τα σχέδια της εταιρίας, που αφορούν το μέλλον του παιχνιδιού, μετά την κυκλοφορία του. “Έχουμε ένα δωρεάν DLC που θα κυκλοφορήσει και είναι αρκετά σημαντικό” δήλωσε ο Sam Lake.

Αναμένω ότι θα αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και θέλω να αναφέρω ότι αυτό το DLC θα είναι δωρεάν για όλους όσους αποκτήσουν το Alan Wake 2.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Remedy επιβεβαίωσε πριν από αρκετό καιρό ότι έχει σχέδια για δωρεάν DLC, καθώς και δύο expansions που θα είναι επί πληρωμή. Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες αυτά τα DLCs ονομάζονται Night Springs και Lake House.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Sam Lake:

Λίγα λόγια για το Alan Wake 2

Για την ιστορία, το Alan Wake II θα έχει δύο campaigns. Το καθένα θα έχει το δικό του στυλ και mood. Έτσι, το campaign της Saga Anderson είναι για παράδειγμα εμπνευσμένο από την λατρεμένη σειρά True Detective και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, Se7en, ενώ αυτό του Alan Wake εμπνέεται από το Resident Evil 4. Μάλιστα, έχει διευκρινιστεί ότι ενώ το παιχνίδι θα παραμείνει linear και δεν θα ακολουθήσει το trend των open-world, θα έχει “open area” gameplay, με πιο ανοιχτές και μεγάλες περιοχές που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, αν το επιθυμούν.

Τον Alan Wake και πάλι θα τον υποδύονται δύο ηθοποιοί: Ο Φινλανδός Ilka Villi στο motion capture και την φυσιογνωμία και ο Matthew Porretta στη φωνή. Την δευτεραγωνίστρια Saga Anderson υποδύεται η Melanie Liburd (This is Us, The Idol). Αξίζει να αναφέρουμε πως στο cast του παιχνιδιού προστέθηκε ο ηθοποιός Shawn Ashmore (X-Men), ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του Quantum Break. Στο Alan Wake 2 θα υποδυθεί τον σερίφη Tim Breaker της πόλης του Bright Falls.

Στις νέες προσθήκες είναι ο David Harewood (Homeland, Blood Diamond, Night Manager) ως Mr. Door, ο αινιγματικός παρουσιαστής του talk show του Dark Place. Επίσης, ο Peter Franzen της σειράς "Vikings" θα παίξει τους Ilmo και Jaakko Koskela.

Το Alan Wake 2 ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά στις 17 Οκτωβρίου, αλλά η Remedy χρειάστηκε περισσότερο χρόνο και έτσι, το παιχνίδι αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 27 του μήνα για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Epic Games Store.