Το update 1.2 του Diablo είναι τόσο μεγάλο που έχει 30 σελίδες patch notes!

Μάθαμε όλες τις αλλαγές που θα φέρει
12 Οκτωβρίου 2023 13:26
Το update 1.2 του Diablo είναι τόσο μεγάλο που έχει 30 σελίδες patch notes!

Μετά τις αλλαγές της πρώτης σεζόν του Diablo IV που απογοήτευσαν πολλούς, η Blizzard έρχεται τώρα να φέρει τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι με το τεράστιο 1.2 update που της ολοκαίνουργιας "Season of Blood". Για την ακρίβεια, η Blizzard έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα αναλυτικά patch notes και η ενημέρωση είναι τόσο μεγάλη που το σχετικό έγγραφο εκτείνεται σε πάνω από 30 σελίδες!

Συνολικά, το στούντιο έχει επιμεληθεί διάφορα νέα χαρακτηριστικά, μεγάλες αλλαγές, βελτιώσεις στο balance και πολλά ακόμη. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν νέα Unique items, όπως το "Tuskhelm of Joritz the Mighty" και το "Dolmen Stone". Ομοίως, θα προστεθούν και νέα Legendary Aspects, όπως το "Raw Might Aspect" και το "Aspect of Artful Initiative". Συνεχίζοντας με τις νέες προσθήκες, η καινούργια σεζόν θα φέρει και φρέσκα Paragon Glyphs, Vampiric Powers, ένα ολοκαίνουργιο boss και συναρπαστικά events, παρέχοντας μεγαλύτερη ποικιλία για τα builds σε σύγκριση με πρώτη σεζόν.

Όσον αφορά τις quality-of-life αλλαγές, η ενημέρωση φέρνει πράγματα που η κοινότητα ζητούσε καιρό. Για παράδειγμα, οι παίκτες θα μπορούν πλέον να μαρκάρουν αντικείμενα ως "Favorites", κάτι που σίγουρα θα κάνει τη διαχείριση του inventory αρκετά ευκολότερη. Παράλληλα, το Stash έχει αναβαθμιστεί με δυνατότητα αναζήτησης και φιλτραρίσματος. Η Blizzard έχει επιμεληθεί και αλλαγές στις διατάξεις των dungeons, έκανε τα mounts να ανταποκρίνονται πιο άμεσα, ενώ αύξησε και τα experience rewards.

Αναμενόμενα, και η δυναμική του endgame έχει επαναπροσδιοριστεί εντελώς. Για παράδειγμα, έχει μειωθεί ο χρόνος μεταξύ των Legion Events και των World Boss spawns, τα rewards έχουν βελτιωθεί και η αναβάθμιση των glyphs έχει γίνει ευκολότερη.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε αναλυτικά όλα όσα αλλάζει το Update 1.2 μπορείτε να βρείτε την εξαντλητική λίστα με όλες τις αλλαγές στην επίσημη ιστοσελίδα της Blizzard πατώντας εδώ. Απλά ετοιμαστείτε για πολύ scrolling…