Έρχεται το story expansion του Dead Island 2 και τώρα ξέρουμε πότε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο
12 Οκτωβρίου 2023 00:44
Έρχεται το story expansion του Dead Island 2 και τώρα ξέρουμε πότε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Deel Silver και η Dambuster Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου story expansion του Dead Island 2 που θα έρθει με την ονομασία Haus.

To Haus, λοιπόν, πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στις 2 Νοεμβρίου και σας καλεί σε ένα σουρεαλιστικό ψυχολογικό θρίλερ, καθώς ερευνάτε μια μυστηριώδη αίρεση στο Malibu. Επίσης, το expansion θα σας διηγηθεί μια ολοκαίνουργια ιστορία, φυσικά με ζόμπι.

Η περίληψη αναφέρει: Κατά τη διάρκεια της Αποκάλυψης, η μυστική αίρεση ενός δισεκατομμυριούχου μάχεται για επιβίωση στο Haus, όπου η ανθρωπότητα απελευθερώνεται από τους ηθικούς της περιορισμούς. Ο αρχηγός της ομάδας, Konstantin, προφητεύει ότι αυτό είναι το «πρότυπο ενός νέου μέλλοντος». Είναι στο χέρι των παικτών να αποδείξουν ότι κάνουν λάθος.

Όπως έγινε γνωστό, καλείστε να πολεμήσετε με ολοκαίνουργια όπλα και κάρτες, τα οποία θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε με προσοχή, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσετε. Ένα από τα ολοκαίνουργια όπλα είναι το “Krossbow”, που θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο, καθώς από πολύ μακριά θα πετάτε βέλη στα ζόμπι, τα οποία θα εκρήγνυνται.

Το Dead Island 2 κυκλοφορεί για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Tags: