Η Ubisoft δηλώνει ευχαριστημένη με την πορεία του Assassin’s Creed Mirage

Ο τίτλος κυκλοφορεί σχεδόν μία εβδομάδα
11 Οκτωβρίου 2023 22:59
Η Ubisoft δηλώνει ευχαριστημένη με την πορεία του Assassin’s Creed Mirage

Η Ubisoft μόλις ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα σε μία εβδομάδα και ο αριθμός των παικτών βρίσκεται στην ίδια τροχιά, με το launch άλλων τίτλων όπως είναι το Assassin’s Creed Origins. Επίσης, η εταιρία δήλωσε ότι η «επιστροφή στις ρίζες» έχει αποδώσει καρπούς.

Μέσα από ένα μήνυμα που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του Assassin’s Creed στο X, η Ubisoft θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες, ενώ έκανε γνωστό ότι το Mirage είχε το μεγαλύτερο launch -όσον αφορά τις πωλήσεις- σε νέας γενιάς κονσόλα (PS5 & Xbox Series X|S) στην ιστορία της.

Το Assassin’s Creed Mirage κυκλοφορεί εδώ και 6 ημέρες και σας ευχαριστούμε για την θετική αγάπη που του δείξατε την τελευταία εβδομάδα. Με τον αριθμό των παικτών να συμβαδίζει με προηγούμενους επιτυχημένους τίτλους, όπως το Assassin’s Creed Origins και το Assassin’s Creed Odyssey, είμαστε περήφανοι από αυτή τη θετική υποδοχή.

Συνεχίζοντας, η εταιρία δήλωσε ότι 1.2 εκατομμύρια παίκτες έχουν κάνει pet γάτες, ενώ έχουν συμπληρωθεί και 60 εκατομμύρια Leaps of Faith. Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε επίσης ότι οι παίκτες έχουν ενοχληθεί από ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού και μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour και το stealth, με τα assassinations να είναι πιο έντονα από ποτέ, ενώ επιστρέφουν και διάφοροι λατρεμένοι μηχανισμοί, όπως το pickpocketing και το social stealth.

Το Assassin’s Creed Mirage κυκλοφορεί από τις 5 Οκτωβρίου του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με τιμή του ανέρχεται σε €49.99.