PS Plus: Το PS5 Cloud Streaming έρχεται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα!

Ένα εξαιρετικά βολικό χαρακτηριστικό
11 Οκτωβρίου 2023 20:01
PS Plus: Το PS5 Cloud Streaming έρχεται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα!

Μέσα στον Οκτώβριο, οι συνδρομητές του PlayStation Plus Premium θα έχουν πρόσβαση σε ένα επιπρόσθετο, εξαιρετικά βολικό χαρακτηριστικό. Συγκεκριμένα, η Sony μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία και όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το PS5 Cloud Streaming.

Πρόκειται για μια λειτουργία που αρχικά θα είναι μόνο διαθέσιμη στις PS5 κονσόλες. Τα μέλη του Premium λοιπόν, θα μπορούν να παίξουν PS5 τίτλους στην κονσόλα τους, χωρίς να τους κατεβάσουν και να τους εγκαταστήσουν. Άμεσα, δίχως την ανάγκη για οποιαδήποτε αναμονή, τα μέλη θα μπορούν μέσω cloud streaming από τους servers της Sony να απολαύσουν διάφορα παιχνίδια.

Ειδικότερα, θα υποστηρίζονται:

Κορυφαία παιχνίδια του Game Catalog του PS Plus, όπως τα Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima και Mortal Kombat 11.

Διάφορα Game Trials του PS Plus Premium, όπως τα Hogwarts Legacy, The Witcher 3: Wild Hunt και The Calisto Protocol.

Πολλά PS5 παιχνίδια που έχουν αγοράσει ψηφιακά οι συνδρομητές, όπως τα Resident Evil 4 και Dead Island 2.

Το PS5 game streaming θα έχει τις εξής επιλογές ανάλυσης και απεικόνισης: 4K, 1440p, 1080p και 720p, με 60 FPS και SDR ή HDR

Το PS5 game streaming θα υποστηρίζει προηγμένες τεχνολογίες ήχου, όπως 5.1 και 7.1, καθώς και την Tempest 3D Audiotech.

Το PS5 game streaming θα υποστηρίζει την καταγραφή βίντεο διάρκειας έως τριών λεπτών, το οποίο θα μπορεί να γίνει download μέσα από την Media Gallery εφαρμογή. Φυσικά, θα υποστηρίζονται και τα screenshots.

Το PS5 game streaming θα υποστηρίζει τα DLCs και τα in-game purchases των συμβατών παιχνιδιών.

Η διάθεση της υπηρεσίας έχει προγραμματιστεί για τις 23 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και έχει επιβεβαιωθεί επίσημα πως θα υποστηρίζεται πλήρως στην Ελλάδα και την Κύπρο.