Παίξτε δωρεάν το The Crew Motorfest

Για 5 ολόκληρες ώρες!
10 Οκτωβρίου 2023 17:35
Παίξτε δωρεάν το The Crew Motorfest

Η Ubisoft σάς δίνει από σήμερα τη δυνατότητα να παίξετε το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της, The Crew Motorfest, για 5 ολόκληρες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ξεκίνησε μία νέα καμπάνια για το παιχνίδι και κυκλοφόρησε ξανά μια “Free Trial” έκδοση που μπορείτε να δοκιμάσετε για μερικές ώρες.

Το Free Trial του The Crew Motorfest ξεκινάει από σήμερα, 10 Οκτωβρίου και θα βρίσκεται live μέχρι τις 20 του μήνα. Όπως αναφέρει η Ubisoft θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού, αλλά η δοκιμαστική περίοδος θα ολοκληρωθεί μετά από 5 ώρες. Μάλιστα, οτιδήποτε κάνετε μέσα στο παιχνίδι θα μπορεί να μεταφερθεί κανονικά και στην πλήρη έκδοση αν το αγοράσετε.

Επίσης, από σήμερα το παιχνίδι θα λάβει και μια έκπτωση και θα μπορείτε να το κάνετε δικό σας με -20%. Ο τίτλος υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη με πολλούς αγώνες, θεματικά events και άλλα χαρακτηριστικά.

Το The Crew Motorfest σάς φέρνει σε ένα νέο ανοιχτό κόσμο εμπνευσμένο από το νησί O'ahu της Χαβάης. Κλείστε το εισιτήριό σας για ένα μοναδικό φεστιβάλ και ετοιμαστείτε για μία γιορτή, με μια απαράμιλλη ποικιλία από game modes και καθηλωτική οδήγηση.

Το Free Trial τρέχει από σήμερα μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και θα μπορείτε να παίξετε στο PC, στα PlayStation 4 και PlayStation 5, Xbox One, καθώς και Xbox Series X|S. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Εμείς παίξαμε το παιχνίδι και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

To The Crew Motorfest κυκλοφόρησε στις 14 Σεπτεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC.