Η Activision απάντησε αν θα φέρει τα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Diablo IV στο Xbox Game Pass

Ευχάριστα νέα για όσους είχαν την απορία
10 Οκτωβρίου 2023 08:28
Η Activision απάντησε αν θα φέρει τα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Diablo IV στο Xbox Game Pass

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε ότι το deal-μαμούθ των Microsoft και Activision Blizzard είναι μια ανάσα μακριά από την οριστικοποίησή του και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Πολλοί παίκτες αναρωτιούνται αν φέτος πρόκειται να προστεθούν παιχνίδια της Activision στο Xbox Game Pass, όταν ολοκληρωθεί το deal, και τώρα, η ίδια η εταιρία έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία πήρε τη σκυτάλη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο X και έδωσε μια πολύ θετική απάντηση σε όσους θέλουν να δουν το Diablo IV ή το Call of Duty: Modern Warfare 3 στο Xbox Game Pass.

Η Activision Blizzard ξεκίνησε τις δηλώσεις της με τα εξής: Είναι φοβερό να βλέπεις πως έχουν χτιστεί προσδοκίες για το Call of Duty: Modern Warfare 3. Καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών για τη συμφωνία της Microsoft, λαμβάνουμε ερωτήσεις σχετικά με το εάν τα παιχνίδια μας που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά ή τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα θα είναι διαθέσιμα μέσω του Game Pass.

Αν και δεν έχουμε σχέδια να βάλουμε το Modern Warfare 3 ή το Diablo IV στο Game Pass φέτος, μόλις κλείσει η συμφωνία, θα συνεργαστούμε με το Xbox για να φέρουμε τους τίτλους μας σε περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Και αναμένουμε ότι θα αρχίσουμε να προσθέτουμε παιχνίδια στο Game Pass κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Tom Warren του The Verge, που επικαλείται πηγή εντός της Microsoft με γνώση του θέματος, αναφέρει ότι η εταιρία αναμένει να οριστικοποιηθεί το deal μεταξύ Activision-Xbox την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Αυτή είναι η ημερομηνία που έχει βάλει "πινέζα" στο ημερολόγιό της η Microsoft για να ανακοινώσει το κλείσιμο της εξαγοράς των δημιουργών του Call of Duty, ύστερα από μια μακρά διαδικασία 20 μηνών.

Αν όλα πάνε καλά, λοιπόν, θα αρχίσετε να βλέπετε παιχνίδια της Activision και στο Xbox Game Pass από το 2024.