Έφτασε η ώρα του Silent Hill 2 Remake; Κάτι ετοιμάζει η Bloober Team

Προ των πυλών κάποια επίσημη ανακοίνωση
07 Οκτωβρίου 2023 22:21
Έφτασε η ώρα του Silent Hill 2 Remake; Κάτι ετοιμάζει η Bloober Team

Ο Οκτώβριος είναι αδιαμφισβήτητα ο μήνας του horror, χάρη στην γιορτή του Χαλλογουίν που είναι ευρέως διαδομένη στις χώρες του αγγλοσαξονικού κόσμου. Όπως φαίνεται, η Bloober Team, στο πλαίσιο αυτό, ετοιμάζει τώρα κάποια νέα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το άκρως αναμενόμενο Silent Hill 2 Remake.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγραφές του Steam DB, η ομάδα ανάπτυξης έχει ξεκινήσει να κάνει πολλές παρασκηνιακές αλλαγές τελευταία στην καταχώρηση του τίτλου στο ψηφιακό κατάστημα της Valve. Για παράδειγμα, οριστικοποίησε σε ποιες γλώσσες θα είναι μεταφρασμένοι οι υπότιτλοι και άλλες σχετικές πληροφορίες, ενημερώνοντας τα tags, μέχρι και τα Steam achievements! Η εταιρία έχει αναρτήσει στη βάση του Steam και νέες εικόνες, οι οποίες ωστόσο δεν είναι ακόμη δημόσια ορατές.

Φυσικά, δεν είναι ασυνήθιστο να γίνονται τέτοιες παρασκηνιακές αλλαγές σε ένα υπό ανάπτυξη παιχνίδι, αλλά ο όγκος και η συχνότητα το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με το γενικότερο timing, σίγουρα χτυπάνε πολλά καμπανάκια. Κατά πάσα πιθανότητα μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε από μέρα σε μέρα ανακοινώσεις που αφορούν το franchise, αφού πρόσφατα έγινε και άλλη μια σχετική διαρροή.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Silent Hill 2, το ολοκληρωτικό remake του θρυλικού παιχνιδιού της Team Silent, αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 όσον αφορά τις κονσόλες, αλλά και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου παραμένει ακόμη άγνωστη.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ξανά το trailer που είχε συνοδεύσει την αρχική ανακοίνωση του project.