Δυσάρεστα νέα για όσους ήθελαν να παίξουν Warzone από το τηλέφωνό τους

Καθυστερεί η mobile έκδοση
07 Οκτωβρίου 2023 14:20
Δυσάρεστα νέα για όσους ήθελαν να παίξουν Warzone από το τηλέφωνό τους

Λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις για το Call of Duty: Modern Warfare 3, η Activision είχε κι άλλα νέα που αφορούν τους παίκτες των mobile, που σίγουρα δε θα του χαροποιήσουν. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία επιβεβαίωσε ότι το Call of Duty Warzone: Mobile πρόκειται να καθυστερήσει και σε iOS, αλλά και στις Android συσκευές.

Η mobile έκδοση του Warzone αποκαλύφθηκε πριν από αρκετό καιρό και βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη από την Beenox, την Digital Legends και την Solid State Studios, αλλά όπως όλα δείχνουν, οι εταιρίες χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Πάνω από 45 εκατομμύρια παίκτες έχουν κάνει pre-register το παιχνίδι σε iOS και Android και όπως αποκάλυψε η Activision, πλέον αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη του 2024.

Ναι, η Activision δεν αποκάλυψε ούτε τώρα πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο το παιχνίδι, ενώ αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2023.

Το Call of Duty Warzone Mobile θα είναι, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια φορητή έκδοση του Warzone που γνωρίζετε. Παρόλο που το Call of Duty Mobile έχει ήδη battle royale στοιχεία, εκτός από το τυπικό multiplayer, το Call of Duty Warzone Mobile είναι αποκλειστικά ένα battle royale παιχνίδι.

Το Call of Duty Warzone: Mobile θα κυκλοφορήσει τελικά την άνοιξη του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.