Call of Duty: Ο νέος χάρτης του Warzone είναι γεγονός – Όσα ανακοινώθηκαν στο σόου της Activision

Νέοι χάρτες, όπλα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05 Οκτωβρίου 2023 21:30
Call of Duty: Ο νέος χάρτης του Warzone είναι γεγονός – Όσα ανακοινώθηκαν στο σόου της Activision

Η Activision πραγματοποιηθεί αυτή τη στιγμή το νέο μεγάλο σόου του Call of Duty που έρχεται και φέτος με την ονομασία “Call of Duty Next”. Η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες και όσο πλησιάζει προς το τέλος του το event θα μάθουμε περισσότερα.

Όπως έγινε γνωστό, το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα περιέχει πάνω από 30 διαφορετικά όπλα, όπως είναι το ACR assault που ίσως θα θυμάστε από το Modern Warfare 2 του 2009, αλλά και το pistol Renetti από το Modern Warfare 2019. Φυσικά, όλα τα όπλα θα έχουν τα δικά τους ειδικά camos, skins και αναβαθμίσεις.

Και μιας και είπαμε για αναβαθμίσεις, μέσα από το Gunsmith θα μπορείτε να προσαρμόσετε με μεγάλη λεπτομέρεια όλα τα όπλα και τον εξοπλισμό σας. Το χαρακτηριστικό αυτό εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο φέτος και φέρνει νέα attachments για τα όπλα. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Modern Warfare 3 θα περιλαμβάνει 16 χάρτες που έγιναν remastered: Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, και Wasteland.

Η Activision αποκάλυψε και τον νέο μεγάλο χάρτη του Call of Duty Warzone, ο οποίος ονομάζεται Urzikstan. Η εταιρία υπόσχεται τεράστιες επικές μάχες σε περιοχές με νερό, αλλά και στην έρημο. Δείτε πως είναι ο χάρτης παρακάτω:

Νέα ματιά στα Zombies του Call of Duty: Modern Warfare 3:

Η συνεργασία του PlayStation και του Call of Duty συνεχίζεται και με το Modern Warfare 3 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer με όλο το “Lockpick Operator” περιεχόμενο που θα είναι αποκλειστικό στις κονσόλες της Sony.

Το Call of Duty γιορτάζει τα 20 χρόνια του με ένα επικό trailer. Όσοι συνδεθούν από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 του μήνα θα λάβουν εντελώς δωρεάν πολλά καλούδια, όπως είναι τα “Old School Price” Operator Skin, 2 Weapon Blueprints, “2009 Feels” Loading Screen, “Sentinel Task Force” Large Decal και Battle Token Tier Skip.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.