Που βρίσκεται το sequel του Cyberpunk 2077; Η CD Projekt σε νέες δηλώσεις

Το σίγουρο είναι ότι μην το περιμένετε στα κοντά
05 Οκτωβρίου 2023 21:42
Που βρίσκεται το sequel του Cyberpunk 2077; Η CD Projekt σε νέες δηλώσεις

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως αναπτύσσεται το sequel του Cyberpunk 2077 από την CD Projekt RED και τώρα η πολωνική εταιρία έκανε νέες δηλώσεις για το που βρίσκεται το sequel και η ανάπτυξή του. 

Ο CCO της εταιρίας, Adam Badowski μίλησε για αυτό το θέμα στο πλαίσιο του CD Projekt Red Investor Day event λέγοντας ότι το "Cyberpunk 2" παραμένει ακόμη σε "concept επίπεδο σχεδιασμού". Τι σημαίνει αυτό με πρακτικά λόγια; Ότι ακόμη δεν έχουν συλλάβει το ευρύτερο concept του sequel και πως απέχει πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να το δούμε να παίρνει σάρκα και οστά. 

Ανέφερε επίσης ότι στην ομάδα ανάπτυξής του συμμετέχει μια ομάδα βετεράνων που εργάστηκαν στο Cyberpunk 2077 και το Phantom Liberty Expansion. Την ανάπτυξή του sequel του Cyberpunk έχουν αναλάβει τα αμερικάνικα παραρτήματα-στούντιο της CD Projekt και συγκεκριμένα αυτά του Βανκούβερ και της Βοστώνης, ενώ σύμφωνα με τον Badowski θα συνεισφέρουν και κάποια άτομα από την έδρα της εταιρίας στην Πολωνία. 

Προς το παρόν γνωρίζουμε επίσης ότι το "Project Orion", όπως είναι η κωδική του ονομασία, δε διαθέτει ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί το Phantom Liberty expansion αλλά και το δωρεάν 2.0 update που κυριολεκτικά μεταμορφώνει το Cyberpunk 2077.