Το τελικό trailer του Forza Motorsport ανεβάζει την αδρεναλίνη με ιλιγγιώδεις ταχύτητες!

Κυκλοφορεί σύντομα ο νέος τίτλος της σειράς
04 Οκτωβρίου 2023 18:56
Το τελικό trailer του Forza Motorsport ανεβάζει την αδρεναλίνη με ιλιγγιώδεις ταχύτητες!

Η Microsoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer για το Forza Motorsport, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες για τα Xbox και το PC. Η αναμονή έφτασε επιτέλους στο τέλος της και το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς racing σειράς είναι πανέτοιμο να σας υποδεχθεί με νέες πίστες και ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά.

Το launch trailer διαρκεί 1 λεπτό και 35 δευτερόλεπτα και θέλει να σας δώσει μια μικρή ματιά από αυτά που ετοίμασε η Turn 10 Studios, με γραφικά που κόβουν πραγματικά την ανάσα και ρεαλιστικά αυτοκίνητα. Επίσης, θα πάρετε και μια μικρή γεύση από την οδήγηση σε μέρα και νύχτα, ενώ παράλληλα θα δείτε και μερικά από τα 500+ που διαθέτει ο τίτλος.

Παρακολουθήστε το τελικό trailer του Forza Motorsport παρακάτω:

 

Μερικές πληροφορίες για το παιχνίδι:

Εξαλείψτε τον ανταγωνισμό χρησιμοποιώντας περισσότερες από 800 αναβαθμίσεις επιδόσεων στην ολοκαίνουργια, διασκεδαστική εμπειρία για έναν παίκτη, που παρέχει ανταμοιβές, τη λειτουργία Builders Cup Career Mode.

Αγωνιστείτε μαζί με τους φίλους σας σε επικείμενες εκδηλώσεις για πολλούς παίκτες* με στρατηγική ελαστικών και καυσίμων, δομή εμπνευσμένη από ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο και νέες αξιολογήσεις οδηγών και ασφαλείας.

Αναμετρηθείτε με αντιπάλους εξελιγμένης τεχνητής νοημοσύνης, προηγμένη φυσική, ισχυρές βοήθειες, νέα συστήματα ζημιών και ρύπων και φωτορεαλιστικά γραφικά με ray tracing σε πραγματικό χρόνο στην πίστα.

Μάθαμε πόσα GB είναι το Forza Motorsport σε PC και Xbox – Πάνω από 100GB όλες οι εκδόσεις

Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερα από 500 πραγματικά αυτοκίνητα σε 20 παγκοσμίως γνωστές πίστες, που περιλαμβάνουν αγαπημένες τοποθεσίες για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και διάφορα σχέδια πίστας, η καθεμία από τις οποίες διαθέτει πλήρη παραμετροποίηση των ωρών της ημέρας με μοναδικές καιρικές και οδηγικές συνθήκες.

Το ολοκαίνουργιο Forza Motorsport αναμένεται να κυκλοφορήσει στα Xbox Series X|S και PC στις 10 Οκτωβρίου και φυσικά θα είναι διαθέσιμο από τη πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.